Spottet på IG: Det farverige must-have til telefonen
mode

Spottet på IG: Farverige perler til din telefon

Af Amanda Elena Justesen, redigeret af Josephine Sjelhøj 10. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I takt med at solen skinner og dagene bliver lysere, får vi lyst til at give vores garderobe lidt ekstra kant med masser af farve og sjove accessories. En sjov, ny trend sikrer netop dette. Find ud af, hvad det er lige her.

I det sidste år under corona har vi haft god tid til at tage det perfekte mirror-selfie - og denne nye it-accessory kan give både din telefon og dit selfie-game lidt mere kant.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det seneste stykke tid har vores Instagram-feed boomet med farverige perler rundt om halsen, i ørene og nu også som smart kæde til mobiltelefonen.

Se de fine perlekæder til telefonen her:

De sjove perlekæder kan købes på diverse Instagramprofiler, såsom string_ting, charlie.beads, glimmering_jewellery og benim.london.

Det gode ved denne trend er, at den farverige perlekæde kommer i alle former og farver og kan tilpasses præcis din smag. Med lidt god vilje og en masse kreativitet, kan du endda lave den helt selv.

LÆS OGSÅ: Sådan tager du selfies som en pro

Golden Hallway har lavet en TikTok-video, hvor hun giver en tutorial til, hvordan du nemt kan lave din egen kæde. Klik her for at se videoen.

Hvis du, ligesom Golden Hallway, har lyst til at lave din helt egen perlekæde til telefonen, har du kun brug for to ting: En snor og akrylperler, som du kan få lige her.

LÆS OGSÅ: Se kollektionerne: Her er 4 brands, der støtter Kvindernes Internationale Kampdag

MestLæste