Sellpy lanceres i Danmark
mode

Shop amok med god samvittighed: Ny genbrugsplatform lanceres endelig i Danmark

Af Vera Olivia Lissner Rømer 7. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Kalder alle genbrugs-shoppere – vi har en rigtig god nyhed til jer! Sveriges største onlineplatform for secondhand, Sellpy, lanceres nemlig i 20 lande i Europa, og Danmark er et af dem.

Er der noget, der føles bedre end at spare penge på tøj OG samtidig gøre noget godt for vores kære Moder Jord?

Sellpy, som er Sveriges største online secondhand-platform, kan hjælpe dig med begge dele på en gang!

Siden 2014 har Sellpy solgt mere end 9 millioner brugte beklædningsgenstande, og har dermed sparet (hold lige fast en gang) flere milliarder liter vand og tons CO2! Det er noget af en præstation, må vi sige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kender du det der med, at man har et helt bestemt item i tankerne, som man ikke når at købe, eller at man ikke lige har sparet nok penge op til den seje taske, man går og drømmer om?

Fortvivl ej, Sellpy got your back! På Sellpy.com kan man nemlig finde et bredt udvalg af brands, der spænder fra H&M og Ganni til Prada og Gucci. Win!

Man kan både shoppe fine genbrugssager på onlineplatformen og sætte sine egne brugte ting til salg, men alt der ikke bliver solgt bliver enten doneret til velgørenhed eller recycles! What’s not to like?

Sellpy kommer til Danmark
Foto: PR

Sellpy indgik et partnerskab med H&M group tilbage i 2015, hvilket gør, at secondhand-platformen nu har adgang til mange varehuse, der kan tage sig af kunder udenfor Sverige.

Hvert stykke tøj, der købes brugt, sparer nemlig vores planet for en masse ressourcer, og det passer rigtig godt sammen med H&M’s vision om at blive fuldkommen cirkulær.

På Sellpys Instagram forklares det i et story-highlight, hvordan salgsprocessen fungerer: Først pakker man sit brugte tøj i en Sellpy-pose, som man kan bestille online, og så er det faktisk bare at sende pakken afsted.

Herefter kan du læne dig tilbage, for Sellpy klarer alt det kedelige arbejde for dig, og du kan følge hele processen via din Sellpy-profil! Det lyder da rimelig nemt, ikke?

Pssst.. Man kan også bare donere sine items til Sellpy, og de items der ikke bliver solgt, gives som sagt til velgørenhed.

Vi synes, at Sellpy siger det ret godt på deres Instagram: ”Ikke alle helte bærer kapper, nogle sender pakker.”

Til en start vil det kun være muligt for danske kunder at købe tøj og accessories på Sellpy, men meget snart kan man også sælge sit brugte (eller måske ubrugte) tøj gennem onlineplatformen.

Vi glæder os virkelig til at shoppe fede genbrugsitems på den nye secondhand-platform!