mode

8 genbrugsbutikker: Her kan du sælge dit tøj

Af Julie Sofie Hauritz 16. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Har du brug for at få ryddet ud i garderoben derhjemme? Men ved du ikke helt, hvor du skal gøre af guldet derfra? Så ved vi lige, hvor du skal søge hen! Vi har samlet 8 fysiske genbrugsbutikker i Danmark, hvor du nemt kan få hjælp til at få solgt ud af det hele.

Har du (også) alt for meget tøj i garderoben, som du aldrig bruger? Og gør det samtidig lidt ondt i maven ved tanken om, at det ”bare” skal smides væk? Så forstår vi dig godt! Heldigvis er der andre alternativer end kun at smide det brugte tøj ud. Du kan donere det til nødhjælpsorganisationer med et godt formål - et andet alternativ er for eksempel at sælge det videre.

Der er mange måder, man kan sælge sit gamle, brugte tøj på. Man kan både sælge det online, men der er faktisk også rigtig mange byer, der har åbnet fysiske genbrugsbutikker, hvor man kan få det solgt.

Netop disse butikker fungerer som en stor markedsplads, hvor man lejer en stand med hylder, bøjleplads og bøjler, og så sælger butikkerne tingene for en. På den måde kan køberne let både se og mærke på tingene, inden de køber dem. Mega smart!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I disse genbrugsbutikker kan du sælge dit tøj

Der findes mange butikker, hvor du kan sælge dit brugte tøj. Det er forskelligt fra butik til butik, hvordan det foregår, men konceptet er det samme: Du lejer en stand (for et vis beløb) til dine varer, og så står butikken for at sælge dem.

Her kan du se nogle af butikkerne i de største byer i Danmark.

København:

  • Lidkøb på Strynøgade 7, 2100 København.
  • Tapirus på Amagerbrogade 48, st. 3., 2300 København.


Odense:

  • Reshoppit på Thriges Pl. 5, 5000 Odense.
    (OBS! Reshoppit ligger også i Horsens, Vejle og Herning)
  • Butik Karma på Victoriagade 40-44, 5000 Odense.

Århus:

  • Komma på Studsgade 6, 8000 Århus.
  • SecondLux på Tordenskjoldsgade 61, 8200 Århus.

Aalborg:

Udover de fysiske butikker holder Veras Market hvert år loppemarkeder i København, Odense og Århus. På samme måde som man kan leje en stand i ovenstående butikker, kan man til disse markeder også leje en stand, hvorfra man kan sælge ud af sit tøj. Du kan her læse meget mere om Veras Market, og hvor det næste loppemarked nær dig bliver afholdt.

MestLæste