mode

Ønskelisten: 21 bud på julegaveønsker

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 26. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har fundet 21 bud på julegaveønsker, der passer til lige netop det, du elsker. Elsker du mode, bøger eller måske kreative gør-det-selv-projekter, så er der en ønskeliste til dig. Tag et kig på listen og bliv inspireret til dine egene juleønsker.

Er du den kreative type, den sporty eller måske modehajen, så har vi måske fået et bud på dit næste julegaveønske.

Vi Unge har samlet 7 forskellige juleønsketyper, der hver især indeholder tre inspirerede bud på, hvad du kan ønske dig til jul.

Julegaveønsker til den kreative

Foto: @johannekohlmetzblog & PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker kreative gør-det-selv-projekter.

1) Et Akvarelsæt
Ønsk dig akvarelsættet fra Panduro og slip kreativiteten fri. I akvarelsættet får du 12 forskellige farver, der er nemme at arbejde med. Sættet koster 240 kr. og kan købes online HER.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2) Et gør-det-selv-bolsjesæt
Ønsk dig det fine bolsjesæt fra Urtegaarden i julegave. Bolsjesættet forsyner dig med alt det, du skal bruge for at lave hjemmelavede bolsjer med smag af rabarber og lakrids. I sættet får du både råvarer, redskaber og en udførlig opskrift. Sættet koster 399 kr. og kan købes online HER.

3) Et lilla, polaroid kamera
Ønsk dig et polaroid kamera og tag billeder på den helt cool old school-måde. Hæng de små billeder op på værelset og lav et lille kunstværk ud af de gode øjeblikke. Hos Elgiganten kan man købe et sødt, lilla Fujifilm Instax Mini 11 polaroid kamera til 589 kr. online HER.

Læs også: 8 julekalendere, du kan forkæle dig selv med i december

Julegaveønsker til den spirituelle

Foto: @carolinehgroth & PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker alt, der har med det spirituelle at gøre.

1) En yogamåtte
Der findes intet bedre end indre ro og velvære, og det giver yoga dig. Ønsk dig en fed yogamåtte i julegave, så du kan komme i gang med at styrke både din fysiske og psykiske form. Ønsk dig den fede, blå yogamåtte fra OYSHO til 299 kr., der kan købes online HER.

2) Meditationssten
Ønsk dig to meditationssten/lommesten og brug dem under din meditation. Rosenkvarts er en oplagt sten, til dig der ønsker at holde mere af dig selv, lade dig elske af andre og få mere harmoni i din hverdag. Rosenkvarts er en god sten for dem, der er født i vægtens eller tyrens tegn, men kan også bruges, hvis du har et andet stjernetegn. Meditationssten fungerer bedst, hvis du har en i hver hånd, når du mediterer. Ønsk dig de to Rosenkvartssten til 80 kr., der kan købes online HER. Du kan også finde meditationssten, som passer til dit stjernetegn HER.

3) Den lille bog om krystaller
Bliv meget klogere på krystallernes energier, og hvad de betyder med den lille bog om krystaller fra Bog&idé til 150 kr., der kan købes online.

Julegaveønsker til smykkeelskeren

Foto: @camillebrinchjewellery og PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker elegante smykker.

1) Øreringe fra ENAMEL Copenhagen
Designeren Marie Rantzau har lavet en smuk smykkekollektion med masser af forskellige farver og forme. Hvis du elsker at mixe dine øreringe, så er denne ENAMEL BOX kollektion lige noget for dig. Ønsk dig smykkeboksen med de tre øreringe til 500 kr.

2) Halskæde fra Maanesten
Maanesten har lavet en symbolsk halskæde med forskellige vedhæng, der er symboler på forskellige styrker. Perlen lærer os om følelser, spontanitet og leg. Solen er for eksempel et tegn på lys, som bringer glæde, muslingeskallen har en beskyttende energi, slangen kan balancere forskellige energier, og månen er et symbol på venlighed og intelligens. Ønsk dig den symbolske halskæde fra Maanesten, der koster 850 kr.

3) Ring fra Camille Brinch
’Lille Banket’ ringen fra Camille Brinch er meget enkel og fin, men den har en form, som gør den til noget helt særligt. Ønsk dig ringen Camille Brinch til 395 kr.

Julegaveønsker til læsehesten

Foto: @rupikaur_ & PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker at blive opslugt af spændende bøger.

1) ‘Women don't owe you pretty’ af Florence Given
Ønsk dig denne feministiske bog, hvor du bliver klogere på, hvordan du beskytter sig selv fra forældede fortælleringer om køn og opdager, at du er stjernen i dit eget liv. Bogen koster 130 kr. og kan købes online HER.

2) ’Samtaler med venner’ af Sally Rooney
Forfatteren bag bog- og seriehittet ’Normale mennesker’ har også lavet denne humoristiske roman, der er mindst lige så fangende. ’Samtaler med venner’ handler om venskab og voksenlivets store udfordringer. Ønsk dig bogen fra Bog&idé til 150 kr., der kan købes online.

3) ‘Home Body’ af Rupi Kaur
Forfatteren bag nogle af tidens bedste digtsamlinger, ’Milk and Honey’ og ’The Sun and Her Flowers’, er nu ude med en helt ny digtsamling, der er det perfekte juleønske, til dig der elsker smuk litteratur og digtgenren. ’Home Body’ tager dig på en reflekterende rejse af fortiden, nutiden og fremtiden, hvor du bliver mindet om at omfavne forandring og kærlighed. Bogen er en indre dialog, hvor smukke tegninger, som Rupi selv har illustrereret, fortæller bogens vigtige budskaber. Ønsk dig digtsamlingen til 160 kr. fra Saxo, der kan købes online HER.

Læs også: Ariana Grande arbejder på julesang sammen med disse to store stjerner

Julegaveønsker til sportselskeren

Foto: @hannah.hofinger & PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker at have fart over feltet.

1) En pastelfarvet drikkedunk fra AYAIDA
Når du dyrker sport, er det rart at have en vandflaske ved hånden. Drikkedunken fra AYAIDA kan holde dit vand koldt i 24 timer, og så er den både sund for dig og miljøet. Ønsk dig drikkedunken i stål fra AYAIDA, der koster 175 kr. og kan købes online HER.

2) Trådløse høretelefoner fra Soundliving
Når du skal dyrke sport, er det supersmart med et par trådløse høretelefoner. Ønsk dig de trådløse høretelefoner, så du frit kan bevæge dig, mens du lytter til fed musik. Høretelefonerne fra Soundliving koster 400 kr. og kan købes online HER.

3) Et par fede løbesko
Nike har lavet de fedeste løbesko til dags dato. Løbeskoen, der sikre mange fremtidige løbeture, hedder PEGASUS TRAIL 2 og er lige nu sat ned til 941 kr. på Zalando. Ønsk dig løbeskoen, der kan købes online HER.

Julegaveønsker til modehajen

Foto: @annabriandh & PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker at være med på noderne, når det kommer til modetrends.

1) ’Pillow Bag’ fra Mads Nørgaard
Sig hej til den grønne taske, der kan rumme det hele og ser flot ud til ethvert outfit. Ønsk dig tasken fra Mads Nørgaard til 600 kr., der kan købes online.

2) Læderbukser i kunstlæder
Læderbukserne er slet ikke til at komme uden om, og Zara har lavet de fedeste af slagsen. Ønsk dig dette års største modetrend, som kan købes online hos Zara til 199 kr.

3) En lang dunjakke
Ønsk dig en lang, varm dunjakke, der kan holde dig varm hele vinteren. Hos BESTSELLER kan du få en flot, lang, beige dunjakke til 569 kr., der kan købes online HER.

Julegaveønsker til boligeksperten

Foto: @matildadjerf & PR

Vi Unge har fundet tre bud på julegaveønsker til dig, der elsker boligtrends og har helt styr på indretningen.

1) Skulpturel kop fra Hay
Kolde dage kalder på varme drikke i flot keramik. En god idé til et julegaveønske er derfor en unik og personlig kop. Hay har lavet en meget unik kop i et flot multifarvet mønster med en fed skulpturel form. Ønsk dig den unikke kop fra Hay til 200 kr., der kan købes online HER.

2) De populære guldlysestager fra Pols Potten
De hånddryppede guldlysestager er en stor trend på Instagram lige nu, du kan f.eks. se dem i Matilda Djerfs indretning. De skulpturelle lysestager pynter ethvert rum. Ønsk dig de flotte hånddryppede guldlysestager til 450 kr., der kan købes online.

3) Den fede plakat
Pynt dine vægge med kunst, der inspirerer dig. Du kan for eksempel ønske dig den farverige, kunstneriske ’NON ARTE’ plakat, der er designet af Nynne Rosenvinge. Den farverige plakat koster 450 kr. og kan købes hos Finderskeepers HER.

Læs også: Se billederne: Gigi Hadid har allerede pyntet op til jul for sin nyfødte datter

MestLæste