Musik

Ariana Grande arbejder på julesang sammen med disse to store stjerner

Af Line Lei Mohrsen Jensen 18. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et mystisk billede på Instagram har fået flere af Ariana Grandes fans til at spekulere over, om hun mon er ved at indspille (endnu) et julehit.

Tilbage i august 2020 blev det bekræftet, at ”All-I-Want-for-Christmas” -sangerinden, Mariah Carey, udgiver en helt særlig juleproduktion i år.

Produktionen skal efter sigende indebære både dans, sang og animation - og hvem ved, måske også et par ekstra gæster?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det kunne man i hvert fald fristes til at tro, da rygtet går på, at Mariah Carey har teamet op med to andre dygtige sangerinder, nemlig Ariana Grande og Jennifer Hudson.

Rygterne, om et eventuelt samarbejde mellem de tre sangstjerner, er kommet til i forbindelse med et af Mariah Careys seneste instagramopslag. Fredag den 9. oktober 2020 postede hun nemlig et helt specielt billede på sin Instagram.

Instagramopslaget, der i øvrigt har en juletræs-emoji som billedtekst, forestiller nemlig tre direktørstole, som hver især har et sæt initialer, herunder AG, MC og JH.

View this post on Instagram

????

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Netop initialerne har vakt debat i kommentarfeltet, idet de tre sangerinders følgere mener, at initialerne står for: Ariana Grande, Mariah Carey og Jennifer Hudson.

Læs også: Fans i chok: I så kort tid er Draco Malfoy med i "Harry Potter"-filmene

Men i dag, den 18. november 2020, blev det endelig bekræftet. Mariah Carey beriger os i år med et juleshow, hvor hun får musikalsk besøg af Ariana Grande, Jennifer Hudson og mange andre.

Se, den fulde liste her:

Du kan se det store juleshow med Ari, J-Hudson og Mariah på AppleTV den 4. december 2020.

Skal du se det?

MestLæste