mode

Ny app til alle modeelskere

Af Clara Rørsig 11. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en ægte fashionista, der elsker at shoppe og bruge masser af tid på at finde inspiration til din stil? Så er denne app lige noget for dig!

Kender du det der med, at du ser en vildt flot kjole, når du er ude at shoppe med dine veninder, men når du så skal ønske dig den i julegave, kan du pludselig ikke huske, hvilken butik du så kjolen i? Nu er der heldigvis hjælp at hente!

Med den nye, seje og gratis app KAPPTURE kan du nemlig tage billeder af alt det, du falder over, når du er ude at shoppe. Appen gemmer dine billeder, så de ikke tager plads på din mobil, og så du ikke skal finde dem blandt tusindvis af andre billeder i din kamerarulle. Det er jo SÅ smart!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 apps til når du keder dig

Når du har taget et billede af dit drømmekøb, vælger du en kategori at placere billedet i. Det kan for eksempel være ”sko”. Derudover kan du tilføje en location, så du ikke glemmer, hvor varen kan købes. Win! Som udgangspunkt er alle dine billeder private, men appen giver dig også mulighed for at dele dine billeder med andre, og du kan samtidig finde inspiration hos andre KAPPTURE-brugere.

Læs også: Smart app sikrer det perfekte tøj-match

Forskellige cool bloggere og trendsættere vil på skift ”overtage” KAPPTUREs egen officielle profil, hvor de vil dele deres ønsker og tips med dig, så du kan få inspiration til din egen, personlige stil.

Appen er gratis!

Her er 8 beauty-apps vi ikke kan leve uden:

8beauty-appsviikkekanleveuden

Er du i tvivl om, hvilken øjenskygge der passer til din hud- og hårfarve? Med Visada kan du uploade dine selfies, og få helt specifikke skønhedstips baseret på din hudtype og dine farver. Smart!
Man skulle egentlig tro, at din mobils eget kamera kunne bruges som spejl, men kvaliteten er simpelthen for lav til, at du kan se, om du har ramt ved siden af med blushen, eller om den der trælse bums er dækket. Den her app laver simpelthen dit kamera om til et spejl ved at øge billedkvaliteten. Så behøver du aldrig pakke et taskespejl igen!
Er du på jagt efter en ny neglelak? OPI laver seriøst de bedste neglelakker ever, og med deres app kan du se, hvordan de forskellige lakfarver passer til din hudfarve! Så ved du præcis, hvilken neglelak du skal skrive på ønskelisten.
Har du en yndlingslak, som du altid glemmer navnet på? Med Nail Snob kan du scanne stregkoden på din neglelak og gemme den, så du altid kan finde den frem, når det er tid til at købe en ny flaske. Et must hvis du har en kæmpe neglelakssamling!
Med den her app har du altid din helt egen skønhedsekspert i lommen. Først uploader du et selfie fra dit fotoalbum eller Facebook, og så fortæller app’en dig, hvilke farver du skal gå efter, når du shopper foundation. Hvis du ikke ved, om din hud har gule eller røde undertoner, så skal du have den her app!
Vi ved alle sammen, at det er altafgørende for din sundhed (og skønhed), at du drikker nok vand. Men hånden på hjertet så glemmer vi det alle ind imellem. iDrated holder styr på, hvor meget vand du drikker i løbet af dagen og minder dig om at drikke mere. Smart!
Er du på udkig efter lidt nyt til din makeuppung? Lad Pretty in My Pocket være din guide! Du scanner simpelthen produkternes stregkoder i butikken, og så giver app’en dig en masse anmeldelser af netop den lipgloss eller foundation, du overvejer at bruge penge på.
Ja, YouTube er faktisk en af de allerbedste skønhedsapps i verden! På YouTube kan du nemlig finde utallige makeup- og hårtutorials, der guider dig til netop det look, du gerne vil prøve.

Læs mere om

MestLæste