Identitet

5 apps til når du keder dig

Af Stine Kærsgaard 11. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har rystet posen og fundet fem sjove weekend-apps, som du kan bruge meeeeeeget lang tid på.

”Gæt farven”

Med appen her kan du udfordre dig selv til at gætte farverne på kendte mærker, TV-karakterer, film og flag. Det er faktisk ret grineren!

”Find forskellene”

Det her spil er sygt vanedannende! Find fem forskelle mellem to ens – men alligevel forskellige – billeder! Der er hele 150 niveauer!

Foto: iTunes

”Emoji Quiz”

Bliver du også bare glad i maven af at se på emojier? Så skal du prøve den her app, hvor du kan gætte sjove emoji-temaer!

Foto: iTunes

”Jeg har aldrig”

Synes du og dine veninder nogle gange, at det kan være liiidt svært at finde på gode spørgsmål til legen ”Jeg har aldrig?” Appen her giver dig masser af sjove spørgsmål med en masse grineren "Jeg har aldrig"-eksempler. Du kan også bare bruge tid på at stene på spørgsmålene selv, så er du forberedt til næste gang …

Foto: iTunes

“Hair MakeOver”

Har du nogensinde overvejet, om du skal have page eller farve dit hår mørkt? Den her hår-app er både gratis og sjov. Tag et billede af dig selv, og indsæt forskellige frisurer på dit hoved… Men kan bruge ret meget tid på det!

Foto: iTunes

Find de BEDSTE foto-apps her:

Debedstefoto-apps

”Colourful –Awesome” er en superfed app, der gør dine billeder sort/hvide, og derefter giver appen dig mulighed for at viske farverne frem igen! Det giver altså nogle vildt fede billeder.
Uuuh, med denne app kan du tage billeder, hvor det ligner, der er spøgelser rundt om dig. Billederne kan blive übercool med ”Ghost Lens”-appen, men det kræver selvfølgelig lidt træning, så det ikke bare ligner et uskarpt billede!
”Cinemagram” kan skabe billeder, der bevæger sig! Faktisk kan ”Cinemagram”-appen lave billeder, hvor det kun er et helt bestemt sted på det enkelte billede, der bevæger sig. Du kan også lade dig inspirere af alle de andre brugeres billeder – der er helt vildt mange gode!
Her er appen, der lynhurtigt kan gøre dine billeder til en fest! Med ”Line Camera” kan du male på dine billeder, ændre på lysstyrken og skrive en lille tekst med en af de seje skrifttyper!
Med ”InstaEditor” kan du redigere dine billeder til Instagram og Facebook super fine. Der findes et hav af redigerings-apps, men denne er nem at bruge og har virkelig flotte filtre.
Skær sine billeder i stykker med ”Photo Slice Free”! Det lyder måske lidt skørt, men denne app kan skære dine billeder i stykker og sætte dem sammen på nye, sjove måder. Det giver en vildt flot effekt, og dine billeder kommer til at adskille sig fra alle de andres billeder.
Appen ”Labelbox” er en app fyldt med flotte skrifttyper, som du kan bruge på billederne fra dit fotoalbum eller helt nye billeder. Vi er især vilde med dymo-skriften!
Lav de sejeste collager med ”Fuzel Collage”-appen, der er fyldt med muligheder for at klippe og klistre billeder sammen. Du vælger bare de billeder, du vil klippe sammen, og så giver appen dig en masse valgmuligheder, så du kan vælge, hvordan netop din collage skal se ud!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste