mode

Smart app sikrer det perfekte tøj-match

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Med den her app er du sikret den rigtige tøjstørrelse, og tøj der passer perfekt til din kropsbygning! Se her, hvordan den fungerer.

Har du tit svært ved at finde den rigtige størrelse i tøj, eller et outfit der sidder rigtigt i forhold til din kropsbygning? Med den danske app Fitbay kommer du meget nærmere en løsning på det problem!

Læs også: De bedste selfie-apps

Her skal du nemlig beskrive dig selv med højde, vægt og kropstype, og ud fra det får du en masse forslag fra andre brugere til, hvilke outfits der egner sig bedst til den måde, din krop er bygget på. Smart!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan også selv tage del i app'en og anbefale tøj og mærker, som du har haft gode erfaringer med på din krop, så andre kan blive inspireret af dig. Alle anbefalingerne kommer nemlig fra brugerne selv.

Læs også: Ny matematik-app redder dig

Du kan hente app'en her.

Hvad synes du om Fitbay?

8beauty-appsviikkekanleveuden

Er du i tvivl om, hvilken øjenskygge der passer til din hud- og hårfarve? Med Visada kan du uploade dine selfies, og få helt specifikke skønhedstips baseret på din hudtype og dine farver. Smart!
Man skulle egentlig tro, at din mobils eget kamera kunne bruges som spejl, men kvaliteten er simpelthen for lav til, at du kan se, om du har ramt ved siden af med blushen, eller om den der trælse bums er dækket. Den her app laver simpelthen dit kamera om til et spejl ved at øge billedkvaliteten. Så behøver du aldrig pakke et taskespejl igen!
Er du på jagt efter en ny neglelak? OPI laver seriøst de bedste neglelakker ever, og med deres app kan du se, hvordan de forskellige lakfarver passer til din hudfarve! Så ved du præcis, hvilken neglelak du skal skrive på ønskelisten.
Har du en yndlingslak, som du altid glemmer navnet på? Med Nail Snob kan du scanne stregkoden på din neglelak og gemme den, så du altid kan finde den frem, når det er tid til at købe en ny flaske. Et must hvis du har en kæmpe neglelakssamling!
Med den her app har du altid din helt egen skønhedsekspert i lommen. Først uploader du et selfie fra dit fotoalbum eller Facebook, og så fortæller app’en dig, hvilke farver du skal gå efter, når du shopper foundation. Hvis du ikke ved, om din hud har gule eller røde undertoner, så skal du have den her app!
Vi ved alle sammen, at det er altafgørende for din sundhed (og skønhed), at du drikker nok vand. Men hånden på hjertet så glemmer vi det alle ind imellem. iDrated holder styr på, hvor meget vand du drikker i løbet af dagen og minder dig om at drikke mere. Smart!
Er du på udkig efter lidt nyt til din makeuppung? Lad Pretty in My Pocket være din guide! Du scanner simpelthen produkternes stregkoder i butikken, og så giver app’en dig en masse anmeldelser af netop den lipgloss eller foundation, du overvejer at bruge penge på.
Ja, YouTube er faktisk en af de allerbedste skønhedsapps i verden! På YouTube kan du nemlig finde utallige makeup- og hårtutorials, der guider dig til netop det look, du gerne vil prøve.

MestLæste