mode

Medina er kampagnemodel for Reebok

Af Leela Legêne 23. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En af Danmarks hotteste sangere lige nu, Medina, står igen i år i front for Reeboks SS11 kampagne.

Igen i år er det Medina, som er model for Reeboks SS11 kampagne.

I kender sikkert allerede EasyTone modellen, som har haft succes, siden den blev lanceret i 2009. Nu kommer efterløberen, EasyTone Apparel, som består af træningstøj, der forøger effekten af din træning. Tøjet giver nemlig ekstra modstand til dine muskler. Du kan både få tøj, der styrker bagdel og lår, og tøj, der styrker ryg og skulderblade for en bedre holdning. Smart!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Medina er selv glad for træningstøjet fra Reebok, som faktisk gør en forskel for hvert eneste skridt, man tager.

[faktaBox]Når jeg først er i gang med tournéen, bliver der masser af arbejde og meget lidt tid til mig selv og regelmæssig træning. Det er derfor ekstra vigtigt, at jeg får det ultimative ud af min træning, når jeg har chancen. De mange timer på farten og på scenen kræver en god fysik, og Reebok EasyTone og ZigTech giver mig den ekstra hjælp, der sikrer en effektiv og sund træning. Endelig er det en ekstra bonus, at designet er super fedt og på forkant med sportsteknologien, fortæller Medina.

Læs også: Kom helt tæt på Medina.

Reebok EasyTone Apparel og ZigTech er i butikkerne nu og koster fra 500 kroner og op efter. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 77 55 15 00

Er du selv interesseret i et par lækre Reebok?

Læs også: Dette tøj skal du gå efter.

MestLæste