Kendte

Kom helt tæt på Medina

Af Line Sølvhøj Jensen 2. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag er Medinas bog på gaden, og du kan glæde dig til at komme helt tæt på Medina og læse om hendes tanker i en svær periode af hendes liv.

I dag er Medinas bog "Medina - Tæt på" på gaden. Vi hat fået et uddrag af bogen, så du kan få en smagsprøve på historien om Medinas liv.

"Medina - Tæt på" følger den danske sanger Medina gennem den mest hektiske, udfordrende og skelsættende periode i hendes karriere. Det hele er fortalt af Medina selv - til en diktafon, som har været hendes tro følgesvend på scenerne, backstage og hjemme i privaten, hvor det er hunden Eddie Spaghetti, der har stjernestatus. Når Medina taler, taler hun direkte til læseren.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I 2010 oplevede Medina for første gang succes med sin musik; fra toppen af andedammen til nummer seks på den amerikanske airplaychart og kæmpehit i Tyskland. For første gang møder hun en, der kan være den eneste ene.

Men det er også første gang, at Medina møder modgang, da hun bliver bombarderet med æg til en koncert i Ishøj, og omtalen i medierne efterlader hende i chok og vrede. Og Medina er klar til at kommentere til diktafonen efter koncertens dramatiske efterspil:

- Der kom en flok drenge hen i mod mig og kaldte mig luder og kælling og gav mig fuckfingre og sagde, at de ville slå mig. Og det vil jeg ikke finde mig i, så jeg gav dem fingeren tilbage, raser Medina i bogen.

Læs også: Medina ville have tatovering i munden.

Medina sætter ord på det hele fra et år med så meget fart på, at paranoia og stress begynder at kradse i den glamourøse overflade.

- Det er gået op for mig i den her proces, hvor lidt jeg førhen har reflekteret over min hverdag. Projektet har gjort mig opmærksom på det liv, jeg lever, og på hvordan det er at være mig inde i min nøddeskal, og det har tvunget mig til at være åben og ærlig overfor mig selv, siger Medina om bogen.

Medina tager også læseren med ind ved venindebordet på en våd lørdag aften, i biografen og med ud at shoppe og fortæller om møder og oplevelser med andre danske stjerner som Thomas Helmig, Tina Dickow, L.O.C., Burhan G, Nik & Jay og Suspekt.

"Tæt På" er historien om artisten og mennesket Medina - på kanten af et gennembrud. Der er masser af private fotos fra Medinas rejse i bogen.

>>Læs et uddrag af Medinas bog her.

Læs også: Få Medinas stil.