mode

Dette tøj skal du gå efter

Af Leela Legêne 7. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er modeugen færdig, og den har været topsjov igen i år. Tjek, hvilke stil du skal hoppe i til næste vinter og følg med i opture og højdepunkter under ugen, der gik.

Så er modeugen i København overstået, og Leela har fået en masse tips til, hvilket tøj vi skal gå efter i den næste sæson.

Sådan skal du se ud til næste vinter:
70'er stil, pangfarvede accessories, masser minimalisme, inspiration fra det sporty, kabelstrik, masser sort og lag på lag. Tweed, pels parkacoat og rulam holder stadig. Naturprint og en hel masse behagelige snit, jubiii.

Bedste sjov:
Mooonspoon saloon var i hvert fald et af dem. Kunstneren Tal R, som jeg er ret stor fan af, er med i designteamet, og så er det kendisser som Lady Gaga, som går med tøjet. Ret fascinerende og skørt univers, man bliver lukket ind i. Superfedt sjov!

Læs også: Køb stjernernes tøj.

Sjoveste tendens
Hmm, tone i tone. Det har jeg svært ved at bakse ind i min egen stil, og synes egentlig som regel kun, det er flot på en catwalk.

Flotteste modeller:
Uuh, der er mange smukke modeller i DK. Men Wood Wood var nok højdepunktet. Lækre drenge og smukke piger, suk!

Læs også: Sådan får du en makeover.

Bedste øjeblik:
Var da en ældre dame bag mig i pressebussen var skuffet over, at hun ikke havde fået en goodiebag ligesom os andre… Hvorefter hun fandt ud af, at hun havde sat sig på den. Og det er altså en ret stor krabat, haha!

Jeg kommer til at savne:
… At blive kørt rundt fra sted til sted og få gaver og mad i tide og utide.

Få de bedste tips direkte på din mail hver uge. Det er helt gratis. Tilmeld dig her.

MegetMere