mode

Modeugen i København

Af Leela Legêne 3. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Følg med Leela rundt en dag under modeugen i København. Se de første billeder fra modeugen her.

"Topmodel"-tøserne Caroline og Elise, en optræden fra seje Szirley, en masse god mad og det vigtigste: fantastisk tøj. Kig med her og følg med i løjerne, når Leela tager rundt til Copenhagen Fashion Week dag 1!

Se, hvordan du kan opleve modeugen her.

Jeg stod op klokken 08.15 med masser af sommerfugle i maven. Jeg har nemlig glædet mig lææænge til modeugen skulle gå i gang!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter lidt kaffe, makeup og en masse sort tøj var jeg på vej mod pressebussen, som kørte os af sted til Bella Centeret, hvor dagens første presseshow og trendseminar fandt sted.

I galleriet nedenunder kan du se billeder fra min første dag i modeugen!

Læs også: Køb stjernernes tøj.

Modeugendag1

Vi mødtes under ”Prinsessen på ærten”, hvor der var lækker morgenmad.
Jeg fandt en masse usunde ting, som jeg samlede på min tallerken. Der er ingen grund til at være på slankekur, når der er modeuge. Og hele modebranchen går altså ret meget amok i de søde sager til de her slags arrangementer.
Det startede med et børneshow, hvor der var fyldt med skøre indfald. Der var både tryllestave, rensdyrkostumer, balletdansere og et Uffe Buchard hoved!
Trendseminaret gik i gang, hvor vi bliver præsenteret for alle AW ’11 tendenserne. Min smukke veninde Sofie var på forsiden af bladet. Uuh, jeg er altså lidt stolt af hende! Bagefter hold CIFF et presseshow, som var baseret på de fire hovedtrends.
Foto fra showet.
Jeg var ude på Vesterbro for at hente min nye baby. Jeg er så glad for min nye cykel, ja ja ja!
Jeg tog ind forbi D’angleterre, hvor der var lækre kager fra Raw 42, rød løber en masse kendte og helt vild god stemning.
Showet blev afsluttet med at Szirley kom op på scenen og sang ”Big Spender”, mens hun dansede rundt mellem alle modellerne.
Støder ind i søde Julie fra redaktionen og ser Lasse Spangenberg og JEWLScph-showet. Der var altså nogle fine kjoler og meget lækre smykker, vi blev præsenteret for.
Jeg tog til Jean Philip, hvor jeg stødte ind i mine to roomies Kristina og Ida.
Jeg mødtes med Julie, hvor jeg tog til endnu et presseshow. Dette blev holdt på hovedbanegården under uret. Der var både hunde og kufferter med i showet, og så synes jeg, at deres location var en ret fed idé. Sidste år var det rimlig hipt med farve i spidserne, men jeg kunne altså ikke lade være med at synes, det så ret sjovt ud med farve i skilningen. Jeg kunne i hvert fald ikke lige vende mig til det.
Elise fra ”Danmarks næste Topmodel” var på podiet. Jeg synes nu, hun er ret pæn, og man føler jo næsten, man kender hende, ikk?
Smukke Top Model vinder, Caroline, var model til showet og iiih, hvor er hun bare fin!
Jeg tog ud til Karen By Simonsen, som blev holdt på The Royal Danish Academy of Music. Efter lidt mingleri gik showet i gang. Jeg kunne ikke lade være med at have lidt ondt af modellerne, som skulle gå op og ned af lange trapper med et par tårnhøje stiletter.
Hjemme igen og meget træt. Fik lige luret lidt på gaverne fra de forskellige goodiebags. Der var en masse fin makeup, slik, gavekort og lidt tøj. Ikke dårligt.
Dagens sjoveste goodiebag var dog denne grimme kasket. Fatter ikke helt, hvad den skal bruges til. Synes jeg ligner en McD medarbejder, haha!

MestLæste