mode

Julegaveguide – 10 idéer til venindegaven

Af Stine Bødker Nielsen 5. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din søde veninde fortjener en superlæx julegave! Vi har fundet ti lækre sager til forskellige priser, så du kan finde den helt rigtige julegave til din veninde.

Bum bum, hvad skal du liiige give din veninde i julegave? Det kan godt være svært at finde på noget godt, derfor har vi fundet ti ting, der kan hjælpe inspirationen på vej.

Læs også: 16 romantiske julefilm

Og uanset om du og din veninde giver hinanden små eller store gaver, så er der måske noget for din veninde i galleriet her:

Læs også: Sådan gør du din veninde glad

10idéertilvenindegaven

Giv din veninde en superfin toilettaske - og put måske lidt skønhedsgodter ned i den, inden du pakker den ind.Toilettaske fra H&M til 49,95 kroner.
Det er så hyggeligt at få et par bløde futsko i julegave! så bliver man rigtig klar til at hygge i juleferien. Futsko fra Gina Tricot til 79 kroner.
Hvis din veninde skal forkæles ekstra meget til jul, kan du give hende en luksuriøs bodybutter, så hun kan få superblød hud. Bodybutter fra The Body Shop til 170 kroner. Læs også: Få blød hud med bodebutters
Find det fineste billede af dig og din veninde frem og sæt det i en ramme, som hun kan sætte fast på skrivebordslampen eller køleskabet. Magnet-rammer fra Tiger til 10 kroner per styk.
Et lille modefund går man aldrig galt i byen med. Prøv for eksempel at give din veninde en fin krave.Krave fra H&M til 79,95 kroner.
En af de vildeste gaver, du kan give din veninde, er en rigtig god bog. Gå efter, hvilken genre hun er mest til. "Beautiful Creatures - Stormvind" til 149,95 kroner hos Arnold Busck. Læs anmeldelsen af bogen her!
Find et par bloklys, som passer godt sammen i farverne. Læg dem i en lille kurv og pak dem ind i cellofan - så har du en supergod gave, rigtig billigt! Bloklys fra Tiger til 10 kroner per styk.
Hvis din veninde er lige så glad for sin mobil, som vi er for vores, så vil hun helt sikkert elske at få noget fin pynt til mobilen. Prøv for eksempel med et flot cover. Iphone-cover fra Urban Outfitters til 110 kroner.
Din veninde skal jo være festklar til nytårsaften, derfor er det perfekt for hende at få en fin neglelak med glimmer i julegave.Neglelak fra H&M til 19,95 kroner.
Man kan altid bruge en god mascara, så din veninde vil helt sikkert ikke blive skuffet, hvis du giver hende en nice mascara i julegave.Mascara fra Tromborg til 160 kroner

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste