mode

Forsidemodellens bedste ferietips

Af Leela Legêne 30. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Anne Therese er forsidemodel på det nyeste Vi Unge, som er på gaden i dag. Læs om hendes tips til ferieshopping, rejseoutfits og hendes gode beauty-vaner her!

Da vi skulle skyde denne måneds forside til Vi Unge, tog vi flyveren til Nice og tog en tur på stranden. Her fik vi os en snak med forsidemodellen på Vi Unge 9, som er på gaden i dag.

Hvad skal du bare nå, når du er på ferie?
- Det er meget vigtigt for mig at opleve noget kulturelt på mine ferier, såsom et museum eller en anden seværdighed, som er særlig for lige netop det sted. Jeg er selvfølgelig også nødt til at shoppe en masse på mine ferier, og jeg kan bruge uendelige mængder af tid i butikkerne, hvor jeg tit ender med at købe en masse! Sidst men ikke mindst betyder det meget for mig at nyde stemningen og slappe lidt af, og derfor kan jeg også godt lide hyggelige gåture i gaderne.

Læs også:
Redaktionens bedste sommerminder.

Hvad har du med af underholdning, når du er på ferie?
- Jeg medbringer altid en masse gode bøger, for jeg elsker at læse - især når jeg er på ferie, og så tager jeg også altid nogle af mine yndlingsblade med. Et spil er også ofte hyggeligt, så et spil kort er også tit pakket ned i min kuffert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilke beauty-produkter skal du altid have med på en rejse?
- Jeg medbringer altid min egen shampoo og balsam, eftersom jeg går op i, hvordan mit hår bliver behandlet, og af samme grund tager jeg også gerne en hårolie med. Udover det bruger jeg hver dag et rensesæt bestående af en rensegele, en skintonic og en god ansigtscreme.

Læs også: 6 gode tips til at pakke din beautyboks.

Hvordan ser dit rejseoutfit typisk ud på rejsedagen?
- Det kommer meget an på, hvordan temperaturen er det sted, hvor jeg skal hen. Jeg vil ofte tage noget sommerligt på, hvis det er varmt - både det sted, jeg rejser fra og det sted, jeg rejser til. Ellers er et par jeans, en T-shirt og let overtøj, man kan tage af og på, en helt klassisk rejseuniform for mig.

Hvad kan du bedst lide at shoppe, når du er på ferie?
- Jeg elsker generelt at shoppe, og derfor shopper jeg mange forskellige ting, når jeg er på ferie. Hvis det er varmt, hvor jeg er, køber jeg en masse sommertøj, samt en bikini og måske et par sandaler. Jeg køber også tit de ting, der er specielle, særligt gode eller kan findes til en bedre pris end herhjemme, for det synes jeg, er oplagt. Det kan også være en souvenir, jeg køber.

Læs også: 10 ting du kan lave, når veninderne er på ferie.

MestLæste