Skønhed

6 gode tips til at pakke din beautybox

Af Cecilie Rosfort-Nees 16. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet nogle nice tips til dig, så du nemt kan pakke den perfekte beautybox til din næste mini-ferie

Gratis prøver
Gem de der små prøver på for eksempel hårkur, du får i Matas eller finder i din mors blade - så slipper du for at slæbe en kæmpe bøtte hårkur med på weekendtur, og du kan endda prøve nogle nye produkter, som du måske bliver vild med.

Småt er godt
Køb små udgaver af dine yndlingshårprodukter - de er geniale at have med i tasken, både når du skal have idræt i skolen, og når du skal ud at rejse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Må jeg låne …?
Overvej, hvad du behøver pakke, og hvad du kan købe, når du er kommet frem . For eksempel er det tit spild at slæbe en stor bodywash med i kufferten, når der tit er sæbe på hotellet - med mindre din hud altså er meget sart, og du derfor ikke kan tåle en hvilken som helst bodywash.

Læs også: Pak den perfekte toilettaske

Multi-sager holder!
Multi-produkter er nice! En blush, du også kan bruge på læberne, en læbepomade, der samtidig giver dine læber farve, en BB Cream, som er en creme, der på en gang plejer din hud og skjuler ujævnheder er alle smarte sager, som giver dig ekstra plads til alle dine andre ting i kufferten…

Fyld dem op!
Køb små plastik-emballager i for eksempel H&M eller Matas, som du kan fylde med din yndlingsansigtsvask eller den ansigtsmaske, som du kun skal bruge en enkelt gang. Der er ikke nogen grund til at tage en hel tube med, hvis du kun skal bruge en lille klat.

Grøn neglelak og lilla øjenskygge
Du har helt sikkert lyst til at slæbe størstedelen af din makeupsamling med, men lad være - for du får helt sikkert ikke brug for meget mere, end det du bruger til hverdag. Lad trygt den grønne neglelak og den lilla øjenskygge blive hjemme!

MestLæste