mode

Det siger dine jeans om dig

Af Stine Kærsgaard 10. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Går du i boyfriend-jeans, eller foretrækker du de helt stramme sorte? Dine jeans kan (måske) afsløre mere om dig, end du tror.

Ripped-jeans, boyfriend-jeans, skinny-jeans – der findes et utal af forskellige jeans, men hvad signalerer du egentlig med de forskellige slags?

Læs også: Det siger hans emojier om ham

Det er selvfølgelig helt vildt forskelligt alt efter, hvem du spørger. Men vi er friske på at give et par bud her. Det fede ved jeans er jo netop også, at du lynhurtigt kan skifte stil og udtryk alt efter humør, og hvad du gerne vil signalere.

I galleriet her, kan du tjekke ud, hvad dine jeans siger om dig – har vi ret?

Psst! Galleriet indeholder affiliate-links. Hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse mere her)

Detsigerdinejeansomdig

De fleste piger ejer et par klassiske skinny-jeans. Buksen sidder stramt og godt, og du signalerer, at du har det godt med at vise dig selv frem, som du er, og det er dejligt. Med de skinny – højtaljede som lavtaljede – jeans er du klassisk og praktisk uden at skabe alt for meget opmærksomhed. Find dem her.
Foto: Affiliate
Hvis du foretrækker at hoppe i et par boyfriend-jeans, kan det være et tegn på, at du har det bedst med at skille dig lidt ud. Du elsker, at der ikke er alt for meget fokus på din krop, men mere på din cool stil. Find dem her.
Foto: Affiliate
Hvis du er hoppet med på ripped-jeans-bølgen, udstråler du, at du er glad for at eksperimentere og prøve noget nyt af. Du kan lide det lidt rockede ”bad-girl-look” og føler måske, at det er befriende fremfor altid at se fin og pæn ud. Find dem her.
Foto: Affiliate
Føler du dig enormt cool, når du hopper i dine jeans, som har masser af wide hele vejen ned, så er det sikkert fordi, du elsker at afprøve de nyeste modetendenser. Du har en fest med at style forskellige slags items, som ikke alle tør hoppe med på. Selv om folk ikke altid forstår din stil, misunder de nok nogle gange dit mod. Find dem her.
Foto: Affiliate
Hvis du har det supergodt i et par mor-jeans, er det fordi, du både har det godt med dine former og din krop og elsker ikke altid at ligne alle de andre. Med mor -jeans kan du nemlig både være lidt fræk, men også megacool på samme tid. Find dem her.
Foto: Affiliate

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste