kærlighed

Det siger hans emojier om ham

Af Stine Kærsgaard 18. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Snakker dit crush ofte i emoji-sprog? Få hjælp til at tyde, hvad de forskellige ikoner kan fortælle om ham og jeres flirt.

Drenge sms’er vildt forskelligt – helt ligesom at piger også gør det.

Hvor nogle foretrækker lange sms-korrespondancer, er andre mere til de helt simple beskeder, hvor formålet er at få lavet en aftale.

Læs også: Sådan flirter du på de sociale medier

Er din flirt en af dem, som ikke er bleg for at fyre en masse smileys samt andre emoji-ikoner af sted, når I skriver sammen? Så få her lidt hjælp til, hvad det (til tider) utydelige emoji-sprog kan fortælle om ham og jeres sms-flirt i galleriet.

Detsigerhansemojieromham

Hvis din flirt bruger den glade smiley, vil han gerne holde tingene ukomplicerede. Der er ikke så meget at tyde eller tolke i beskederne. Han sender med andre ord en glad smiley, fordi han smiler.
Bruger din flirt den forlegne smiley, der rødmer, viser han, at han bliver lidt genert eller godt kan lide dig.
Bruger din flirt blinke-smileyen, kan du godt regne med, at han er fremme i skoene og råflirter med dig – og han lægger i hvert fald heller ikke skjul på det!
Bruger dit crush række-tunge smileyen, kan det betyder tre ting. 1. Han er i drillehumør 2. Han er yderst sulten eller 3. Han synes, du er hammerlækker.
Bruger din flirt en masse aber, der enten holder sig for øjnene, for munden eller ørerne, er han nok lidt forlegen over, hvad han har skrevet eller er spændt på din reaktion.
Bruger dit crush vise-tænder-smileyen, er han ikke bange for at vise dig, når ting går ham på, eller når han synes, at noget er nederen.
Hvis din flirt konstant bruger grine-smileyen, har han det enten megagrineren over dig eller ham selv!
Bruger din flirt de fjollede smileyer, joker han meget og har nok en tendens til at være lidt ironisk i forhold til mange ting!
Laver din flirt en masse mad-smileys, kan du godt regne med, at han er den madglade type… Hvis du vil score ham, så er det højest sandsynligt gennem hans mave, det sker! (… Du kan finde en masse opskrifter på viunge.dk’s site.)
Kommer der alt fra gule sole, blomster, dyr, skilte og værktøj, er din flirt en rigtig emoji-type! Han bruger simpelthen emoji-sproget som sit andet sprog. Så hvis du en dag går hen og bliver kærester med ham, kan du godt regne med, at jeres samtaler bliver noget af en rebusleg! Just saying!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste