mode

5 tøseting til under 100 kroner

Af Isabella Beck Jørgensen 25. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du lige noget, som er til at betale – hvad enten det er en gave eller bare lidt nips til dig selv? Så læs med her og se, hvad du kan få af lækkerier for under 100 kroner.

Vi har samlet fem lækre tøsesager, som enhver pige må eje! Tjek dem ud her:

Læs også: Converse med Marimekko design.

Hårelastikker fra BLAX
Står du altid og mangler en hårelastik, så kan det være, det er de lækre hårelastikker fra BLAX, du skal investere i. De glider ind og ud af håret uden at ugle, nive eller tage et eneste hårstrå med. Derudover bliver de ikke løse af varme, stive og skøre af kulde eller brister i vådt hår eller i vand. Pris 59 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En dagbog
Skriv alle dine hemmeligheder i denne fine Vi Unge dagbog, som har bunkevis af blanke sider, som bare venter på at blive fyldt op med dine oplevelser. Du får også en sej kuglepen, som lyser, når du skriver med den. Pris 50 kroner.

Neglelakker
En smuk neglelak kan pifte ethvert outfit op. Du kan få neglelakkerne fra Barry M i mange forskellige farver - lige fra dekadent rød, til metallic, mat, og skinnende. Pris 55 kroner.

Øreringe
Flotte aflange øreringe med små similisten fra Friis & Co. De kan både bruges til hverdag og fest. Pris 99 kroner.

Lipgloss
Frisk dine læber op med en lækker lipgloss. Prøv for eksempel vores Vi Unge lipgloss og bliv lækker på no time! Du kan vælge mellem de tre glosser med smag af melon, appelsin og bær. Pris 39 kroner.

Læs også: 5 lækre ting at have i sin clutch.

MestLæste