mode

5 lækre ting at have i sin clutch

Af Isabella Beck Jørgensen 20. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her er fem ting, der skal være i enhver pigetaske både til hverdag og fest.

Vi piger kan have en tendens til at gemme hele vores liv i den håndtaske, som vi svinger over skulderen, inden vi tager ud ad døren mandag morgen. Men i den lækre sorte clutch fra Friis & Co. er der skam også plads til dit gode look - både når der står hverdag og fest i kalenderen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjæl stilen fra den røde løber.

En concealer er næsten magisk! Skulle en uvedkommende bums dukke op i løbet af dagen, eller vil du bare gerne skjule de to trætte rande under øjnene, så er en concealer fantastisk at være bevæbnet med. Pris 160 kroner.

Hold dine læber skinnede, velduftende og silkebløde med Lip Balm. Den er oplagt til brug alene eller ovenpå læbestiften. Pris 85 kroner.

Gør lidt ekstra ud af dig selv og mal dine læber fyldige og flotte med denne luksuriøse læbestift fra Too Faced. Farven er særdeles holdbar. Pris 199 kroner.

Hold dine vipper lange og fyldige hele dagen. Mascaraen glider ikke af i løbet af dagen eller falder af i flager, men giver vipperne et flot og naturligt udseende.

Fyld dine kinder med sol og sommer, når det passer dig, med den bronzefarvet pudder fra Too Faced til alle slags hudtyper. Du får oven i købet en lækker lille børste med.

Læs også: 10 vilde statement sko.

MestLæste