Musthaves til dit værelse
Indretning

10 fantastiske ting til dit værelse

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 19. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du bruger SÅ lang tid på dit værelse, at det selvfølgelig skal være det hyggeligste sted i verden.

Dit værelse er stedet, hvor du kan være helt dig selv, oplade energi og selvfølgelig have dine venner på besøg. Møbler, plakater og søde detaljer er alt sammen med til at gøre dit værelse megapersonligt og rart at være på. Det er vigtigt, når man har en travl hverdag og trænger til at slappe af, når man kommer hjem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Giv dit værelse en makeover

Det er oplagt at spare op til - eller ønske sig - de ting, man drømmer om til sit værelse. Nogle ting kan nemlig godt være ret dyre. Til gengæld kan du have dem i mange år. Miks og match dyre og billige ting for at få din helt egen stil på værelset, og husk, at planter og god belysning er noget af det, der gør et værelse allermest hyggeligt.

Læs også: De bedste julegaveønsker i 2016

Psst... Galleriet indeholder affiliate-links. Ved du ikke, hvad det er? Så kan du læse om dem lige her.

I galleriet kan du se 10 skønne ting, du helt sikkert vil drømme om at have på værelset:

10musthavestilditværelse

Pynt en enkelt væg på dit værelse med smukt mønstret tapet.Det kunne for eksempel være det her tapet fra Ellos, der koster 399 kroner.
Foto: PR
God belysning er et must på et hyggeligt værelse - især her i efteråret og om vinteren, hvor det bliver tidligt mørkt. Denne her lampe er fra Ellos og koster 749 kroner.
Foto: PR
Potterplanter er mega cool og giver en masse liv til dit værelse. Prøv at udstille din potteplante i sådan en høj planteholder, så planten kommer endnu mere i fokus.Planteholderen her er fra Ferm Living og koster 199 kroner
Foto: PR
Sæt en lyskæde i sengegavlen eller i din reol, hvis du vil lave ekstra meget hygge på værelset. Happy Lights har mange lyskæder i forskellige farver, der koster 265 kroner.
Foto: PR
Gem dine dimser væk i fine kasser som denne her fra H&M til 129 kroner.
Foto: PR
Er dine vinduer lidt kedelige? Så pynt dem op med denne her stjerne fra Kähler til 199 kroner.
Foto: PR
De her vaser fra Serax behøver ikke blomster for at være fine. De pynter jo i sig selv! De koster 125 kroner.
Foto: PR
Bare vægge er altså ikke så hyggelige, men et par pæne plakater gør hurtigt dit værelse hyggeligt og personligt. Webshoppen Justspotted.dk har et kæmpe udvalg, og vi elsker denne her fra Sivellink til 399 kroner.
Foto: PR
Der er noget Blair Waldorf-agtigt over at have en puf på sit værelse, ikke? Denne her er fra Unoliving og koster 1.999 kroner.
Foto: PR
Dit seriemaraton bliver meget hyggeligere, hvis du sidder i denne her bløde og supersmukke sækkestol fra Woouf til 1.069 kroner.
Foto: PR

Læs mere om

MestLæste