De fleste piger kender det: Der er altid noget, der ser forkert ud i spejlet eller som vi gerne vil have lavet om. Men har du egentlig et realistisk syn på din krop, eller ser du noget helt andet, end dine omgivelser gør?

Læs også: Dilemma: Er min krop normal?

Identificer følelsen
Hvis du en dag står foran spejlet og føler dig grim, så husk på, at "tyk" ikke er en følelse. Der kan altså ligge noget andet bag. Måske er du trist eller vred, og det får dig til at tænke negative tanker. Find ud af, hvilken følelse i dig der får dig til at tænke sådan.

Du har et valg
Når du begynder at tænke dårligt om dig selv, har du et valg. Du kan vælge at lytte til de negative tanker, eller du kan vælge at ændre tankerne og i stedet tvinge dig selv til at se de positive ting.

Læs også: Elsker du (ikke) din krop?

Lyt til dine veninder
Hvis du ofte får at vide, du har nogle søde smilehuller, flotte fregner eller en pæn talje, så er der nok noget om det! Læg mærke til de komplimenter, du får. Hvorfor skulle dine veninder sige det, hvis det ikke passer? Derudover hjælper det dig til at tænke gode tanker om dig selv, når du er sammen med glade mennesker. Så selv om du har det skidt med din krop i dag, så gå ud og vær sammen med alle dine mest positive veninder.

Kig på dit indre
Hvis du virkelig har en dårlig dag, hvor du ikke kan finde noget som helst positivt ved din krop, så fokusér på dit indre. Du har garanteret en masse dejlige egenskaber, som er rigtig meget værd - og det er meget vigtigere.

Læs også: Bliv ven med din krop

Lad være med at sammenligne
Det er en rigtig dårlig idé at sammenligne sig selv med andre, for du vil kun lægge mærke til alle de positive ting ved andres kroppe og de negative ved din egen. Og lige meget hvad, er der ikke to kroppe, der er ens.

Slut fred med din krop
Acceptér den måde, du ser ud på. Forestil dig, hvor meget gladere du bliver, når du holder op med at skælde dig selv ud og fokuserer på noget andet. Drop badevægten, og smil til dig selv, når du kigger dig i spejlet.
 

Hvad er dit bedste råd til at få det bedre med sin krop?

Herunder kan du se, hvordan du udstråler mere selvtillid!

Wauw, sådan udstråler du mere selvtillid