Håret bliver altid lidt pjusket af at være ved vandet, men alligevel kan du sagtens holde styr på lokkerne. Se her, hvordan du for eksempel kan sætte håret.
 

Kort hår: Rodet og krøllet

De pjuskede lokker er perfekte på stranden, og så er der nemt at sætte! Det gælder bare om at bruge lidt voks og lidt opfindsomhed. Lad dig for eksempel inspirere af Miley Cyrus med de rodede lokker.

Du kan også krølle dit korte hår lidt. Krøl med krøllejern i forskellige retninger for at få et naturligt look, og brug en krøllecreme til at sætte krøllerne med. Husk, at det gerne må se lidt tilfældigt og sjusket ud.

Læs også: 5 veje til krøllet hår

hår, sommer, strand
 

Mellemlangt hår: Opsat hår

Hold styr på de mellemlange lokker ved at sætte håret fint op - det er også superrart at have håret oppe i varmen! Prøv med en høj knold, hvor du samler alt håret stramt tilbage og laver en knold med en elastik. Du kan også bruge en donut til at få en stor knold. Se her, hvordan.

Prøv også en hestehale eller en fransk fletning i siden, som du samler i en knold i nakken lige som Lea Michele.


 

Langt hår: Slangekrøller og flet

Langt hår er superflot på stranden - især hvis du går efter et afslappet look. Spray håret med saltvandsspray og kram det godt sammen, så du får det tilfældige look som Vanessa Hudgens.

Du kan også lave en lille detalje med for eksempel en fletning i den ene side lige som Lauren Conrad.

Læs også: Frisurer til langt hår

hår, sommer, strand

Rigtig god tur til stranden!

Herunder kan du læse, hvordan du holder en sej strandfest!

Sådan holder du en sej strandfest