Ved du aldrig helt, hvordan du skal få håret til at holde, når du dyrker motion? Eller vil du gerne sætte håret på en fin måde til træningen? Vi har fundet fem fine sportsfrisurer, som du kan lade dig inspirere af.

Læs også: Sådan redder du morgenhår.

En fin hestehale

(det store billede)
I stedet for en helt almindelig hestehale, så kan du toupere dit hår, så hestehalen bliver større, eller vikle en hårtot omkring elastikken for at skjule den. Du kan også prøve med både en lav og en høj hestehale - det giver alt sammen et forskelligt look.

sportsfrisurer, hår-tipsEn lav knold

Red alt dit hår tilbage og saml det i en lav hestehale. Herefter snor du hestehalen rundt om elastikken og sætter den fast med hårnåle. Frisuren holder supergodt og er nem at sætte.sportsfrisurer, hår-tipsHestehale med fletning

Har du langt hår, er denne frisure perfekt, når du dyrker sport. Lav en høj hestehale, og flet derefter håret, så du har en hestehale med en fletning.

Læs også: Sæt håret som Selena.


sportsfrisurer, hår-tips


En høj knold

Du kan lave en høj knold på flere måde. Den nemmeste måde er at redde håret tilbage og samle det i en knold. Du kan også toupere dit hår og lave en stor, fyldig knold. Endelig kan du sno nogle hårtotter, som på billedet, og samle dem med hårnåle i en knold.

Læs også: Undgå fedtet hår.

sportsfrisurer, hår-tipsFransk fletning

Lav en traditionel fransk fletning, eller prøv en anderledes fletning, hvor du laver en sideskilning og starter fletningen allerede i pandehåret. Er dit hår kort, kan du sætte det fast med hårnåle bagefter. Er dit hår langt, kan du samle det i en elastik, når du har lavet fletningen færdig.


Tip!

Det er altid godt at bruge hårnåle for at få frisuren til at holde. Men hvordan holder hårnåle bedst? Se her, hvordan du bruger hårnåle rigtigt.