Det sker

Sådan får du alle til at stemme på dig!

Af Katrine Lund 31. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du ti gode råd til, hvordan du får alle til at stemme på dig, så du kan blive Vi unges Covergirl!

Hvis du er en af de heldige, der kommer med i semifinalen om at blive Vi Unge Covergirl, så skal du jo have en masse stemmer, så du kan komme videre til finalen. Her får du ti gode råd.

1. Læg et link af afstemningen op på din Facebookprofil, så alle dine venner kan se, at du er med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Vis det til alle i din klasse, på dit håndboldhold og i klubben, og spørg dem, om de ikke vil hjælpe med at få dig i finalen.

3. Alle i din familie vil med glæde hjælpe dig, så fortæl dem alle sammen om det, og hjælp dine bedsteforældre med at sende en sms.

4. Vær glad og sød mod folk, så de får lyst til at stemme dig videre i finalen.

5. Hvis du lærer nye folk at kende til en fest eller et andet sted, kan du jo få samtalen ind på Vi Unge Covergirl. På den måde kan du lige snige en bemærkning ind om, at du er med. De fleste vil helt sikkert synes, det er sjovt, og måske henter du et par ekstra stemmer her.

6. Send en mail, en sms eller en besked ud på Facebook til dine nærmeste venner. De vil helt sikkert synes, at det er megasejt, at du er gået videre.

7. Du skal ikke være genert omkring konkurrencen. Det er jo vigtigt, at folk kan stemme på dig. Og i blandt dem, der stemmer, er der jo også fede præmier at vinde, så mon ikke der er mange af dine nærmeste, der vil gøre en indsats.

8. Selv om du ikke skal være genert, er der heller ikke nogen grund til at virke overlegen og blære sig overdrevent med det. Hold begge ben på jorden - det kan helt klart bedst betale sig.

9. En Covergirl er en person, som er naturlig, sig selv, glad, udadvendt, sød og en rigtig god veninde!

10. Sidst men ikke mindst gælder det bare om at krydse fingre og håbe på det bedste. Og husk at der er virkelig mange søde og smukke piger i Danmark, så hvis du ikke bliver valgt, er det altså ikke fordi, at der er noget galt med dig!

Held og lykke fra Vi Unge

MestLæste