1. Shopping - fordi shopping altså bare gør én glad! Det er skønt at kunne købe noget, du længe har ønsket dig, og endnu bedre er det at møde op i sit nye outfit i skolen næste dag. Læs mere om, hvordan du bliver supershopper her.

2. En rigtig omgang selvforkælelse, hvor du får skrubbet huden godt igennem i badet, bruger hårkur, lakerer negle osv. Du får det altså rigtig godt med dig selv bagefter.

3. At være realistisk og acceptere dig selv som den, du er. Hvis du hele tiden forsøger at leve op til urealistiske mål, eller hele tiden straffer dig selv, så får du det med sikkerhed rigtig dårligt og bliver i dårligt humør. Du er smuk, som du er!

Læs også: Føler du dig ked af det?

4. En dag, hvor du bare kobler helt af. Bare ligge i sengen, se dine yndlingsserier og glemme alt om pligter og lektier. Alle har jo brug for at koble helt af engang imellem.

5. Kærlighed gør dig bare max glad! Og det behøver ikke kun at være fra en kæreste. Kærlighed fra dine forældre, søskende, dine veninder og dine kæledyr betyder altså ligeså meget.

6. At du langt om længe fik taget dig sammen til den løbetur! Det kan godt være, at du ikke gider at løbe, men når først du har gjort det, så ryger selvtilliden lige lidt opad, og du har det skønt i kroppen bagefter.

7. Musik påvirker dit humør, så hvis du er ked af det eller bare har en dårlig dag, så fyr op for musikken. Du bliver overrasket over, hvor hurtigt det kan ændre dit humør.

Læs også: Har din veninde det godt?

8. Hvis du har brugt rigtig lang tid på dine lektier eller en aflevering, og din lærer så roser dig for den. Det er nemlig super bekræftende, og du ved, at det godt kan betale sig at kæmpe for tingene.

9. Chokolade! For uhh, chokolade kan altså bare lige være det, der redder din dag. Og heldigvis er chokolade faktisk også en lille smule sundt. Læs mere her.

10. Veninder selvfølgelig, for er der noget bedre end at være sammen med sin hjerteveninde, som du både kan snakke alvorligt med, fjolle rundt med og dele dine sorger og glæder med?

Herunder kan du se 10 film, der gør dig glad!

10 film der gør dig glad