Det sker

Få taget et professionelt Covergirl-foto

Af Anna Malgaard 7. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du endnu ikke sendt dit billede ind til os til den store Covergirl-konkurrence, så smut i et storcenter nær dig og får taget et professionelt foto af en fotograf.

Drømmer du om at blive Vi Unge Covergirl 2011? I år kan du få taget et rigtigt billede af en professionel fotograf i forskellige Quintess-butikker rundt om i Danmark.

Så har du ikke mulighed for at sende en mms, eller kunne du bare tænke dig at være i centrum og blive fotograferet, som de rigtige modeller gør? Så kom ned og få taget et billede i en af de Quintess-butikker, der er nævnt nedenfor :

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig her.

Odense
Quintess i Rosengårdscenteret: fredag d.11. marts 2011, kl. 15-19.

Kolding
Quintess i Kolding Storcenter: lørdag d. 12. marts 2011, kl. 10-14.

Århus
Quintess i Bruuns Galleri: fredag d. 18. marts 2011, kl. 15-19.

Vejle
Quintess på Bryggen: lørdag d. 19. marts 2011, kl. 10-14

Ud over, at du får taget et flot billede, vil der være en lækker goodiebag med skønne Vi Unge sager til de 30 første piger i hver butik.

Læs også: Sådan tager du det perfekte billede.

Det vinder Covergirl 2011:
Du får en dag på Vi Unge, hvor du får lagt en flot make-up af en make-upartist og bliver fotograferet sammen med de to andre finalister.
Du kommer på forsiden af Vi Unge.
Du kommer med MTV til Copenhagen Fashion Week.
Du får et års abonnement på Vi Unge.

Hvad leder vi efter?
Er du pige og mellem 12-19 år, kan du deltage i konkurrencen. Vi Unge Covergirl ligger meget vægt på de indre værdier - og det er derfor vigtigt, at du ikke kun er smuk uden på, men også inden i. Så har du en fantastisk udstråling og en glad og sød personlighed - er det lige dig, vi går og leder efter!

Så skynd dig ned til din lokale Quintess i Odense, Kolding, Århus eller Vejle - og få taget et flot billede der bliver lagt op på Vi Unges hjemmeside og bliver bedømt at det fantastiske dommerpanel.

Bliv fan af Vi Unge Covergirl her.

MestLæste