Det sker

Covergirl-vinder: Det er fantastisk!

Af Sisse Andersen 28. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var knus fra både veninderne og pigerne i Sukkerchok, da Sofie var blevet udråbt som vinder af årets Covergirl-konkurrence.

Veninderne havde lavet et banner, hvor der stod: "Du er vores Covergirl", men Sofie havde ikke regnet med at vinde konkurrencen.

- Jeg blev helt vildt overrasket, da Julie råbte mit navn. Jeg var bare sådan "Nej, nej, nej". Jeg synes, de to andre finalister er rigtig søde, og det kunne lige så godt have været dem, der vandt, siger hun, da viunge.dk fanger hende lige efter afsløringen. Og selv om veninderne ventede udenfor, havde hun da lige tid til at svare på et par spørgsmål.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan har du det lige nu?
- Helt fantastisk. Jeg har det virkelig godt. Det er den vildeste aften.

Hvordan har det været at være med i Covergirl?
- Det har været rigtig sjovt. Især da vi var ude på Vi Unge og få taget billeder. Det havde jeg aldrig prøvet før, men jeg synes, det gik meget godt.

Hvad synes du om, at dine veninder havde lavet et banner for dig?
- Jeg vidste det ikke før i går, men jeg synes, at det er vildt fedt at have veninder, der støtter en, når det er noget, man virkelig gerne vil.

Drømmer du om at lave mere modelarbejde i fremtiden?
- Altså, jeg vil rigtig gerne lave mere af det, for jeg synes, det er rigtig sjovt, men jeg regner ikke med, at jeg kan gøre karriere som model.

Stort tillykke til Sofie!

Du kan se de andre finalister Frederikke og Natazja her!

Sådan så det ud, da Sofie blev afsløret som vinder af Vi Unge Covergirl 2011

Læs mere om