Det sker

Mød Covergirl-finalisten Natazja

Af Kristine Bjørkman 11. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste uge var der photoshoot med de tre Covergirl-finalister. Her fik vi en snak med Natazja og hendes storesøster Thereza om Covergirl, mad og søsterskab.

Der var dømt masser af tøsehygge til torsdagens Covergirl-shoot, hvor de tre finalister var ledsaget af veninder, søstre og Vi Unge-redaktionen. Tøsehygge er der også hjemme hos 16-årige Natazja, Natazja er nemlig én af fire søstre, og den ældste søster Thereza, 25 fik lov til at gøre hende selskab til sidste uges finale-shoot. Selvom både Thereza og Natazjas anden storesøster er flyttet hjemmefra, har Natazja et tæt forhold til sine ældre søstre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det er rigtig hyggeligt, så kan man komme og besøge dem og tage på en lille miniferie hos dem, fortæller Natazja.

Her bryder Thereza grinende ind, for det er vist ikke det eneste den kønne Covergirl-finalist gør, når hun er på besøg hos søstrene.

- Natazja låner altid mit tøj, når hun kommer, og så har hun engang holdt fest i vores anden søsters hus.

Sjove skønhedsritualer
Men tøj og fester er netop noget af det, der har ført Natazja og Thereza tættere sammen, for jo ældre Natazja bliver, jo mere får de to søstre til fælles, og de to har blandt andet fået sig nogle skøre skønhedsritualer sammen.

- Vi har fået mange sjove skønhedsritualer sammen, blandt andet prøvede vi for nyligt at vokse ben, fortæller storesøster Thereza.

Hun fortæller også, at det altid er en succes at tage littlesis med til fester, hvor drengene jubler over den smukke Natazja, som, hun også mener, er en værdig vinder af Covergirl 2011.

- Min søster fortjener at vinde. Hun er naturlig smuk, og hun tænker aldrig selv over, at hun kunne være en forside-pige. Hendes øjne, hår og teint er det flotteste ved hende, og det har hun arvet fra vores mor. Hun har både mange synlige og mange skjulte kvaliteter. [faktaBox]

Ung kok
Et af Natazjas skjulte talenter er, at hun er en fantastisk kok. Hun er netop blevet færdig med grundforløbet på kokkeuddannelsen og leder nu efter en læreplads. Drømmen er en læreplads på et hotel. Desværre er det ikke helt nemt at finde en læreplads, når man 16 år. Natazja var den yngste på kokkeskolen, og mange lærepladser synes, at den smukke Covergirl-finalist er for ung.

Til gengæld er Natazja ikke for ung til at være en af Vi Unges tre Covergirl-finalister. Natazjas forældre reagerede forskelligt på nyheden om finalepladsen. Natazjas mor var stolt og glad på hendes vegne, mens farens reaktion var mere afdæmpet og suppleret med en kommentar om, at det ikke måtte stige hende til hovedet.

Den smukke señorita ser nu ud til at holde begge ben på jorden, mens hun ser frem til finalefesten den 27. maj.

Hold øje med viunge.dk, hvor du i morgen og fredag kan læse om de to andre finalister.

MestLæste