Skønhed

Covergirl – få det perfekte model look

Af Line Sølvhøj Jensen 21. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du teenager, og drømmer du om at blive model? Så prøv dine modeldrømme af i vores Covergirl-konkurrence. Læs her, hvordan du får det perfekte model-look.

Mange unge drømmer om at blive model, og her på Vi Unge giver vi DIG chancen for at prøve, hvordan det er at være model på forsiden af Vi Unge.

Vores store Covergirl-konkurrence er i gang lige nu, hvor du kan vinde at blive forsidemodel på Vi Unge. Alt, du skal gøre, er at uploade et godt og vellignende foto af dig selv. Men hvad er et godt modelfoto? Se her, hvordan du får det perfekte modellook…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

KOM TIL VI UNGES STORE COVERGIRL-FEST!

Hvad er et godt modelfoto?
Du skal hverken lægge tonsvis af makeup, bære noget bestemt tøj eller se ud på en bestemt måde for at få et rigtig godt modelfoto. Det vigtigste er:

• At billedet ligner dig.

• At du er helt naturlig på billedet.

• At du ikke dækker dit ansigt til med solbriller eller hår, der hænger ned foran dit ansigt. Sørg også for, at dit ansigt ikke er dækket af et kamera eller din mobil, når du tager billedet.

• At billedet er taget i et godt lys.

• At du har rettighederne til billedet - det vil sige, at du for eksempel ikke må sende skolefotos, som du ikke har betalt for.

Læs også: 8 don'ts når du tager billeder.

Det bedste af dig selv…
Du må selvfølgelig gerne fremhæve dine gode sider. Har du flotte læber, så giv dem en smule læbepomade, inden du tager billedet, så de får ekstra fokus - men altså uden at lave trutmund. Har du til gengæld smukke øjne, så lad være med at dække dem med for meget makeup. Dommerne i Covergirl-konkurrencen kan sagtens vurdere, hvordan dine øjne ser ud med makeup.

Læs også: Sådan får du Covergirl-læber.

Et smukt ansigt
I stedet for at overdynge dit ansigt med makeup, så sørg i stedet for at pleje din hud på den rigtige måde. En sund og velplejet hud tæller meget mere end en flot makeup! Og sørger du for at pleje din hud rigtigt, så kan du også undgå bumser.

Hvad med tøjet?
Du skal ikke have en bestemt kropstype for at komme på forsiden af Vi Unge. Derfor er det også helt ligegyldigt, hvad du har på af tøj på billedet. Når det endelig modelfoto skal tages, så bliver du stylet og låner tøj på redaktionen.