Hvilken baderutine har du? De fleste har det med at gøre sig våde under bruseren, vaske håret med shampoo, så balsam og efterfølgende skylle hele molevitten ud, mens de også vasker kroppen med det rindende shampoo-vand.

Men faktisk er det ikke supergodt for dig at vaske din krop – og specielt ikke dit bryst og din ryg, hvor du kan have tendens til at få bumser – med det ”brugte” badevand. Det siger dermatologen Christie Kidd, som er Kendall Jenners private dermatolog.

Læs også: Myter om uren hud og bumser 

Efter du har skyllet shampoo og balsam ud, skal du nemlig vaske din krop lige så grundigt, som du vasker dit hår. Med rent vand.

- Du skal vaske dit hår først, så skylle alt shampoo ud, og så skal du sætte dit hår op med et spænde. Og SÅ er du klar til at vaske din krop.

Hun anbefaler, at du vasker dig med bodywash på brystet og ryggen. Det er vigtigt, at du bruger dine hænder til at smøre det ud frem for en hård børste eller nogle handsker. Når du har smurt sæben ud, så kan du lade den sidde lidt på de bumse-ramte steder og så vaske resten af din krop.

Læs også: Hvordan skjuler man en bums?

Til sidst skal du så sørge for at skylle ALT sæben af hele din krop. Nu er den meget mere ren, end hvis du bare havde brugt vandet fra dit hår.

Vi prøver det lige – det er jo trods alt Kendall Jenners dermatolog, der har talt …

Laver du også de her fails, når du redder dit hår?

4 fails du laver, når du redder hår