Samfund

Sådan føles det at være teenager i GIF’er

Af Oliver Kokholm Ungermann 27. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du teenager? Så kan du nok sætte dig ind i følelserne i de her sjove GIF’er. Se dem her.

Det er ikke altid nemt at være teenager. Der sker meget med kroppen, og generelt er det en tid, hvor man lærer meget om sig selv og andre. Det giver en masse følelser, og dem har vi samlet i de her sjove GIF'er.

Læs også: Første date i GIF'er

Kan du genkende dem?

Følelsen, du har, når du får din første menstruation.Hvilket giver en del humørsvingninger.Men lige så hurtigt, får du lyst til at bryde ud i dans og te dig åndssvagt.Du har en smule svært ved autoriteter og folk, der forsøger at fortælle dig, hvad du skal gøre... og i skolen har du svært ved at holde dig vågen.Faktisk kan du sove hvor som helst - og når som helst!Men du vågner helt op, når den megahotte fyr smiler sødt til dig.Og du forsøger at sende et frækt blik tilbage - som måske ender ud i at være lidt kikset...Du flipper ud, når dit crush ikke svarer…… og du oplever for første gang, hvordan det føles at blive såret.Du kan aldrig finde noget i din gaderobe, der passer dig ordenligt.Og der er aldrig den situation, der er for kedelig til at blive foreviget med et selfie.Faktisk kan du få dage til at gå med at pose foran kameraet med dine veninder.

Skalduventemedatdate?

Kilder det lidt i maven, når du tænker på en bestemt dreng, og bliver du lidt spændt, når du tænker på at være sammen med en sød fyr? Så har du helt sikkert lyst til at date. Men hvis du ikke rigtig føler noget, er det nok fordi, du ikke er kommet til det punkt endnu. Du skal gerne se frem til det med spænding og være glad for dit valg. En date skal ikke give dig en dårlig følelse!
Hvis du har fundet en dreng, som du synes er vildt sød, behøver du ikke vente med at date ham. Hvis interessen er der for ham, kan du forsøge at kaste dig ud i det og gå efter ham. Men hvis der ikke er en dreng, der interesserer dig, er der ingen grund til at begynde at date en. Hvorfor være sammen med nogle bare for at være det? Vent på den rette!
Har du fået tankerne omkring at date en dreng, fordi dine veninder er begyndt at gøre det? Så har du nok inderst inde ikke lyst til at starte dit kærlighedsliv endnu – og det er helt okay! Heldigvis er alle forskellige, og du behøver ikke have alle de samme interesser som dine veninder for at være en del af gruppen. Lad dig ikke presse!
Har du allerede haft en kæreste eller en flirt, men han skuffede og sårede dig helt vildt? Så kan det være sundt at tage en pause fra kærlighedslivet. Du har ikke travlt, og der skal nok komme mange andre søde fyre, men giv dig selv den tid, det kræver, så du kommer helt over den dårlige oplevelse.
Er du stadig i tvivl, kan du forsøge at forestille daten for dig - hvad I laver, hvad I snakker om, hvordan han ser ud, og bare forestille dig sidde på dit værelse med ham. Kan du lide, hvad du ser, eller virker det ikke som noget, du er klar til endnu? Der har du dit svar. Og hvis du stadig er i tvivl, er det nok en god idé at vente. Der er ingen grund til at kaste dig ud i noget, du ikke er klar til endnu. Den tid skal nok komme!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste