nyeste vi unge

Nyt Vi Unge med lip butter

Af Redaktionen 24. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige meget om du har en kæreste, flirter med en sød fyr eller er en superglad single, er der masser af kærlighed til dig i det nye Vi Unge … og så får du også en nice lip butter fra Nivea!

I næste uge er det officielt forår, og Vi Unge er blevet forårsforelsket. Vi lover dig, at du også får lidt sommerfugle i maven af at læse det nye Vi Unge, der er i kioskerne nu.

Gave til dig: Lip Butter fra Nivea

Bliv 100 procent kysseklar med den lækre lip butter, der gør dine læber superbløde.

Kærlighed i Hollywood

Kim og Kanye, Demi og Wilmer, Beyonce og Jay-Z … Vi ser nærmere på de sødeste og mest forelskede kendispar. Hvem er din favorit-lovestory? 

Læs også: Limited edition DIY-pakke fra EOS med Vi Unge

Scor ham med din duft

Vidste du, at duften af vanilje virker tiltrækkende på både fyre og piger? Og at appelsinduft får fyrenes blod til at pumpe lidt hurtigere rundt i kroppen?

På venindedate

At tage på date er ikke kun noget, man gør med sin flirt. Det kan også være superhyggeligt at invitere din BFF ud, og i det nye Vi Unge får I masser af gode idéer til, hvad I skal lave.

Læs også: Det kan du glæde dig til på Vi Unge Sommercamp

Gensyn med dit første crush

Var du også vild med Sprouse-tvillingerne, Jake T. Austin og Kasper fra ”Pendlerkids”? Se, hvad der er sket med dem siden dengang.

Du får selvfølgelig også …

Pinlige historier, cool modeinspiration, gode værelsestips, sjove tests og plakater med One Direction, Citybois, Hailee Steinfeld og Hasan Shah + to lækre designplakater. 

Læs mere om

MegetMere