Sneakers har altid været moderne, de er seje at se på og rare at gå i - og så findes de i et hav af forskellige farver. Nu har den klassiske sneaker fået et fashionboost, og den sporty wedge er kommet til verden.

Læs også: 15 fine fingerringe

Siden smukke Beyoncé blev set iført et par sporty wedges i musikvideoen til "Love On Top", er stjerner som Kate Bosworth, Dakota Fanning og Miranda Kerr blevet set i den seje nye trend.

Læs også: 10 seje ting til din skoletaske

Er du en pige, der elsker at gå i wedges? Så er den nye trend lige noget for dig, den giver dig nemlig muligheden for at gøre dit look mere afslappet uden at miste højden fra dine elskede wedges.

Sådan bruger du de sporty wedges:
? Vælg et par i en farve, der passer til din personlige stil og garderobe. På denne måde ved du, at du kommer til at gå i dem, og du undgår at blive træt af dem.
? Hvis du er vild med det sporty look, så tag dine sporty wedges på sammen med et par farvede leggings og en oversize sweater.
?Er du bange for, at dit look bliver alt for sporty? Så vælg nogle feminine smykker, det kan hjælpe dig med at gøre dit look mere feminint. Hvis du vil gøre dit look mere råt, så kan du for eksempel tage en rå læderjakke på til.

Læs også: Isabella - se min taske

Tjek vores galleri med superseje stjerner i sporty wedges!

Stjernerne elsker sporty wedges