Om det er hygge med BFF Chloe Monchamp, afslapning med familien eller fest i Københavns gader, kan du være sikker på, at Tippie viser, hvordan det er at være ung pige i storbyen. Influencer Tippie-Maya viser på sin Instagram, hvordan man går efteråret i møde med en afslappet og chic stil. 

Hendes Instagram er fyldt med en masse outfit-inspiration, men Tippie har i den seneste tid også brugt sin platform til at interagere mere med sine følgere. Det har blandt andet resulteret i råd om selvværd i stories, som hun også har samlet i sine highlights.

Vi Unges moderedaktion har fundet fine alternativer til nogle af de styles, som Tippie bærer på sin IG-billeder. Så hvis du også er vild med Tippie og hendes afslappede og cool stil, så kan du her få tips til, hvordan du kan få en stil, der minder meget om den unge influencers stil.

Læs også: IG-girl: Stjæl Matilda Djerfs scandi-stil

@Tippiemaya: Jeg nyder faktisk at rejse rundt i mit eget land i disse svære tider.
Alternativ til sweatsuit.
Alternativ til øreringe.

@Tippiemaya: Efterår er min yndlingssæson. Farverne er så smukke.
Alternativ til læderjakke.

@Tippiemaya: Elsker at gå i naturen 🦋
Alternativ til bukser.
Alternativ til top.
Alternativ til taske.

@Tippiemaya: Jeg vil sååå gerne have min egen hund🐶
Alternativ til bukser.
Alternativ til frakke.

@Tippiemaya: Kærlighed til blomster. De gør mig glad, som du kan se på mit store smil 😂
Alternativ til bukser.
Alternativ til halskæder.

@Tippiemaya: smiler :))))
Alternativ til trøje.
Alternativ til sneakers.
Alternativ til frakke.

Tippie deler også ud af sine følgers gode råd om selvværd. Vi elsker, at hun også ønsker at bruge sin platform til at sætte fokus på vigtigheden ved selvkærlighed og positivitet. Du kan se hendes highlight You <3 her.

Tippie er, ligesom mange andre unge piger, kommet i den alder, hvor man er flyttet hjemmefra og skal til at skabe sit eget hjem. Hun har et highlight, der hedder Home, hvor hun giver boliginspiration og tager sine følgere med i processen bag det at skabe sit eget første hjem.

Få lidt bolig-inspiration alá Tippie-Maya her: SpejlTæppeHylder

Tjek også Tippies eget nyopstartet interior-brand @tilucph: