Jeg havde i mange måneder været forelsket i Frederik fra klassen over mig. Jeg var simpelthen bare så vild med alt ved ham – både hans personlighed, men i den grad også hans krop. Hver gang jeg så ham i spisefrikvarteret, fik jeg nærmest et sug i maven – jeg var forelsket!

Efter nogle måneder, hvor vi bare havde smilet til hinanden, begyndte vi tilfældigvis at snakke sammen i kantinen. Det blev en god vane, at vi hver dag lige stoppede hinanden på gangene til en kort sludder. Han spurgte mig nogle uger efter, om jeg ville hjem og spise hos ham den kommende fredag.

Læs også: Godnathistorien: Den lækre og søde klassekammerat

Jeg havde glædet mig i tre dage til at komme hjem til ham, og han havde lavet en rigtig lækker middag til os. Vi var alene hjemme, hvilket gjorde det hele lidt mere betryggende. Vi grinede, og intet føltes akavet mellem os. Vi gik op på hans værelse for at se en film, men før vi overhovedet nåede at sætte filmen på, var vi havnet i hans seng.

Vi rev nærmest tøjet af hinanden, og jeg var sikker på, at han var værd at være sammen med. Heldigvis havde han sørget for et kondom, hvilket igen gjorde mig rigtig tryg. Jeg tog flirtende kondomet ud af hans hånd og besluttede mig for, at jeg ville sætte det på ham. Det, syntes, han var ret frækt.

Læs også: Godnathistorien: en fræk tur i prøverummet

Han var fantastisk at være sammen med, og jeg var virkelig tryg i hans hænder. Det er jeg heldigvis stadig og er stolt af at kunne kalde ham min kæreste. 

Herunder kan du læse en tjekliste til den første gang!

Tjekliste til den første gang