sex

Godnathistorien: En fræk tur i prøverummet

Af Redaktionen 21. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det blev altså lidt frækt, da en pige tog sin kæreste med i prøverummet. Læs godnathistorien her!

Jeg var på shoppetur med min kæreste Kristian, og på et tidspunkt var vi inde i en af de tøjbutikker, jeg er allermest vild med. Jeg havde fundet en stor bunke tøj, som jeg gerne ville prøve, og Kristian hjalp mig, så sød som han er, med at bære. Derfor gik han også med ind i prøverummet, så han kunne holde styr på alle stykkerne og hjælpe mig med at vurdere, hvad der var godt, og hvad der var skidt. Han satte sig på stolen i det lille rum, og jeg begyndte at tage tøjet af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Selv om han havde set mig uden tøj på før, kunne jeg se på hans blik, der bevægede sig hurtigt rundt på hele min krop, at det gjorde noget ved ham, at jeg pludselig stod i undertøj foran ham. Han hviskede: »Jeg synes, du ser så dejlig ud!« og samtidig med, at ordene kom ud af munden på ham, kom der kuldegysninger på min krop og et stort smil på mine læber.

Læs også: Få en fræk uge med din kæreste

Han kunne ikke holde sig til kun at kigge på mig. Så han lod sin ene hånd glide op langs mine lår og min mave, til den lå rundt om bh’en på mit ene bryst, mens jeg stod med en bluse, jeg gerne ville prøve, halvt på. Det var en rar fornemmelse, men også lidt grænseoverskridende. For vi kunne hele tiden høre nogen gå frem og tilbage lige ude på den anden side af forhænget. Jeg bukkede mig ned for at give Kristian et vådt kys. Vores tunger ramte hinanden, mens tanken om, at vi måske kunne blive opdaget, fyldte i mit hoved. Det var ret frækt at tænke på, men også lidt farligt.

Vi stoppede med at kysse efter kort tid, men jeg fik ikke rigtig prøvet mere tøj. For vi skyndte os ud af butikken med varme i kroppen og røde kinder, og resten af shoppeturen smilede vi indforstået til hinanden, hver gang vi fik øjenkontakt.

Læs mere om