sex

Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Af Redaktionen 3. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uuuh, det blev godt nok lidt hot, da den her pige havde sin kæreste på besøg. Læs godnathistorien her!

Det var efterhånden blevet sengetid, og jeg havde sommerfugle i maven. Min kæreste Elias var nemlig på besøg, og jeg glædede mig til at skulle sove sammen med ham. Vi sagde godnat til mine forældre og gik ind på mit værelse. Jeg havde pyntet det med masser af stearinlys og puder fra mine forældres soveværelse. Puderne som lå i sengen, så det blev som en hule. På mit sengebord lå en masse gamle Vi Unge-blade, og det var ikke helt tilfældigt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

− Skal jeg læse højt fra Vi Unge for dig? spurgte jeg ham.

Læs også: 10 SMS'er du kan sende til ham den søde

Han så lidt skeptisk ud, men sagde ja, og jeg begyndte at læse op fra det, jeg havde planlagt – nemlig godnathistorien. Jeg tænkte, at det var en god måde at tænde ham på. Den, jeg læste, var ret fræk og handlede om en pige, der var i sommerhus med sin kæreste, hvor de endte med kysse og kæle hele natten. Som jeg kom længere i historien, kunne jeg mærke, at det begyndte at kilde i underlivet, og mine underbukser blev lidt våde. Jeg turde ikke kigge hen på Elias, som lå ved siden af mig, før jeg havde læst færdig, men da historien var slut, tog jeg mig sammen og lod øjnene glide ned ad hans krop. Da jeg kom til området omkring hans lynlås i bukserne, kunne jeg se på bulen, at jeg ikke var den eneste, der var ophidset af historien.

− Det var frækt! sagde han, og vi fik øjenkontakt.

Læs også: 10 nussetricks

Vores ansigter lå kun et par centimeter fra hinanden. Han kiggede mig i øjnene, og det hele føltes bare så rigtigt.

− Skal vi prøve det samme som dem i historien? tog jeg mig sammen til at spørge om.

Jeg kunne mærke, at jeg blev helt varm i kinderne af at spørge. Elias svarede ikke på mit spørgsmål, men skyndte sig bare at kysse mig. Det var dejligt at mærke hans tunge glide langsomt rundt i min mund, og den dunkende fornemmelse i mit skridt blev voldsommere. Min plan lykkedes, og det endte med at blive en af de bedste nætter i mit liv.

Herunder kan du læse om 10 kyssetricks, du SKAL kende!

Læs mere om

MestLæste