kærlighed

10 nussetricks, du SKAL kende

Af Stine Kærsgaard 10. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lidt i tvivl om, hvad der fungerer, når du skal nusse? Bare rolig, vi har samlet de bedste nussetricks til dig her!

Der er ikke noget bedre end at blive nusset – særligt hvis personen, man bliver nusset af, er megagod til det. Måske har du allerede luret, hvad der får din kæreste til at hvine, men hvis du gerne vil blive en endnu bedre nusser, så læs lige med her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan føles det første kys

Pas dog på ikke at blive FOR god, da lidt for gode nusse-skills kan få den anden til både at savle og sove … Så er du advaret!

Læs også: Tjekliste: Er du klar til sex?

Tjek nussetrickene i galleriet her:

10nussetricksduSKALkende

Et af nøgleordene, når man skal nusse, er afveksling, da for meget berøring de samme steder godt kan være mere irriterende end behageligt! Veksl mellem bløde strøg og hårde tag. Prøv dig frem – kropssproget vil afsløre, hvad han eller hun allerbedst kan lide.
Læberne kan bruges til andet end at kysse med – man kan også sagtens nusse med dem. Kør dem let mod hans eller hendes hud, giv små tantekys på halsen, eller lad dem forsigtigt røre ørerne. Hvis du samtidig lader ham eller hende mærke din vejrtrækning og bider let i øreflippen, kan du godt regne med, at det bliver taget godt imod.
Det er en klassiker, fordi det virker! Ofte er det bedst, hvis du veksler mellem lange strøg og små cirkelbevægelser, og det fungerer godt både at bruge dine fingerspidser og hele din håndflade.
Lige så meget som berøringer kan sende varme strømme ned gennem kroppen, kan søde ord og komplimenter også gøre det. Læg mærke til nogle ting ved personens krop, som du kan lide, og som gør vedkommende speciel i dine øjne, og fortæl det. Han eller hun bliver gladere, end du tror.
Lige meget om din kæreste har langt eller kort hår, er det bare virkelig skønt at blive nusset i håret! Det fungerer godt, hvis du både kører dine fingre blidt igennem håret og tager hårdere fat i det. Nus i håret og i hovedbunden er megaafstressende, og hvis du gør det godt, falder personen måske helt i søvn …
Lår og balder er på listen over drengenes erogene zoner, så de kropsdele må du ikke overse! Ligesom du helt sikkert synes, at det er dejligt at blive aet på låret, synes din kæreste det også. Pas dog på ikke at gøre det for blidt, da det godt kan kilde lidt!
Nakken og halsen er nogle af de allermest følsomme steder på kroppen! Kys ham eller hende på halsen, masser i nakken, og prøv også at holde hånden stille i nakken, og leg lidt med nakkehårene mellem dine fingre.
Hvis du er sammen med en fyr, så giv hans ”maskuline kropsdele” masser af opmærksomhed! Kig på hans muskler og rør ved dem – han vil elske det!
Hænderne er virkelig følsomme, og det kan være superpirrende, hvis du rører på dem de rigtige steder! Brug en fingerspids til at lave cirkelbevægelser i håndfladen, og kør dine negle ned af hans eller hendes fingre.
Til sidst er det vigtigt at huske på, at man aldrig kan følge en manual til punkt og prikke, da alle er forskellige. Hvor én elsker at blive aet på maven, synes en anden måske, at det kilder og er vildt ubehageligt! Prøv dig derfor frem, og øv dig i at læse hvilke berøringer, din kæreste eller dit crush allerbedst kan lide.

Læs mere om

MestLæste