sex

Få en fræk uge med din kæreste

Af Benedikte Brix 11. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du tænke dig en fræk uge med din kæreste? Vi har nogle idéer til, hvad I kan lave…

Mandag: Øv jer i at kysse
Det er rigtig dejligt at kysse, og heldigvis findes der en masse forskellige slags kys, som I kan prøve jer frem med - der er både de søde og de sjove.
Her kan du læse om en nogle forskellige fjollekys: De sødeste fjollekys

Tirsdag: Hygge med stearinlys
Tænd en hel masse stearinlys og lad dem være det eneste lys i rummet. Sæt jer på et tæppe på gulvet og kig hinanden dybt i øjnene eller lav noget andet, I synes, er hyggeligt. Der er bare et eller andet romantisk over stearinlys, og det giver også en helt anden stemning, når alt andet lys er slukket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Onsdag: Nus ham
Du ved måske fra dig selv, hvor dejligt det er at blive aet og kælet forskellige steder. Nus hinanden på armene, lårene eller i nakken, men pas på med at kilde!
Læs mere om at nusse her: Nus ham

Torsdag: Koldt og varmt
Lav en kop te eller varm kakao og hav en ispind eller en isterning klar. Nu skal i skiftevis kysse, efter I har drukket noget varmt eller haft noget koldt i munden. Det bliver en sjov og anderledes oplevelse!

massage, fræk uge

Fredag: Kys på nye steder
Det er dejligt at kysse på munden, men prøv at kysse hinanden nogle andre steder. Hvad med halsen, nakken eller øreflippen?
Her kan du læse om, hvor I kan tage hen for at kysse: 10 gode kyssesteder

Lørdag: Giv en fræk massage
Massér hinandens rygge med lidt massageolie eller bodylotion. På den måde kommer I tættere på hinanden, og det er en rigtig rar og intim måde at røre hinanden på.

Søndag: Fodr hinanden
Det er både sjovt og hyggeligt, hvis I fodrer hinanden med for eksempel jordbær eller slik og chokolade, og så kysser bagefter. På den måde kommer kyssene til at smage sødt og anderledes.

MestLæste