sex

10 gode kyssesteder

Af Line Sølvhøj Jensen 10. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet ti gode kyssesteder. Tjek dem ud her!

Hvis du skal på date med en sød fyr, så drømmer du sikkert om at få et lille kys af ham. Vi har samlet ti gode kyssesteder. Tjek dem ud her!

1. Find en bænk ved en sø eller i en hyggelig park. Det er superromantisk og et megagodt kyssested!

2. I biografen selvfølgelig! Lige når det forelskede par skal til at kysse på lærred, så skal I da også kysse!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Selv om det er lidt koldt nu, så er stranden bare det perfekte sted at kysse, fordi I kan høre bølgerne samtidig.

[faktaBox]4. Hvis I er ude og gå en tur, så skal I helt klart finde en bro. Det er superromantisk at stå midt på broen og kysse.

5. Tag en tur i en ballongynge, og når den er allerhøjest oppe, så er det det perfekte kyssetidspunkt!

6. Gå på en hyggelig café, hvor der er levende lys. Det gør slet ikke noget, er der er meget larm, for så har du jo en god grund til at rykke tæt på ham den søde og kysse ham!

7. Gamle bygninger er bare superromantiske, så hvis I er heldige, at der er et slot eller nogle gamle ruiner, så er det oplagt at kysse der!

8. Hvis I sidder allerbagerst i bussen, så kan det faktisk være ret romantisk at kysse der, for der er jo ingen af de andre, der kan se jer.

9. Tag en tur i svømmehallen, og når I dykker under vandet, så kys hinanden. Det er både romantisk og samtidig megasjovt!

10. Faktisk behøver I slet ikke at tage ud i byen for at finde et perfekt kyssested. I kan bare mødes hos en af jer, for så kan I jo sidde helt uforstyrret på jeres værelse og nyde det skønne kys.