sex

Godnathistorien: Den lækre klassekammerat

Af Redaktionen 20. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uh. Det blev ret hot, da den her pige skulle arbejde sammen med Casper fra klassen. Læs godnathistorien her!

Jeg havde været vild med Casper fra klassen i ret lang tid. Jeg havde bare aldrig rigtig turdet tage det første skridt, for jeg var alt for genert. En dag skulle vi lave to og to-projekter i skolen, og jeg blev heldigvis sat sammen med Casper. Det var meganice at sidde så tæt på ham, og mit hjerte bankede helt vildt, hver gang han kiggede på mig eller spurgte mig om noget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Det var vildt hyggeligt at arbejde sammen med ham, og efter en måneds samarbejde flirtede vi mere og mere og var efterhånden næsten helt kæreste-agtige. Da projektet skulle afsluttes, besluttede vi at lave det sidste færdigt sammen derhjemme, for vi var lidt bagud, da vi havde fjollet alt for meget med hinanden.

Vi aftalte at mødes hos mig, for mine forældre var på arbejde og kom først sent hjem. Da Casper kom hjem til mig, var han bare SÅ lækker. Han duftede supergodt og havde taget en stram T-shirt på, så man kunne se hans trænede overkrop. Jeg havde gjort mit værelse hyggeligt og lækkert med stearinlys og romantisk musik.

Læs også: Godnathistorien: En tur i spøgelsestoget

Da vi satte os på gulvet for at arbejde, vidste vi begge to godt, at vi ikke fik lavet ret meget. Han lænede sig hurtigt over mod mig, og så skete det! Han kyssede mig, og det var, som om vores læber smeltede sammen. Vi kunne bare ikke stoppe, og det blev mere og mere intenst. Det føltes så vildt og så dejligt i hele min krop.

Vi havde ikke sex, men han er blevet min første rigtige kæreste, og jeg glæder mig, til han skal blive den første, jeg har sex med.

Læs mere om

MestLæste