sex

Godnathistorien: Den frække spøgelsestur

Af Redaktionen 8. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det blev lige lovligt hedt, da den her pige var i spøgelsestoget med sin kæreste. Læs godnathistorien her!

Jeg skulle på Bakken med min kæreste, og jeg havde glædet mig hele ugen. Vi tog bussen derind sammen, og jeg havde lovet min kæreste, at vi skulle prøve spøgelsestoget. Da vi så kom derhen og stod i kø til spøgelsestoget, hviskede han i mit øre, at han at han elskede mig og holdt meget af mig. Jeg smilede til ham og sagde ”i lige måde”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Så blev det vores tur, og vi satte os i en lille vogn. Der var rigtig mørkt derinde, så jeg satte mig tæt op af ham. Han begyndte at stikke hånden op under min bluse og tage mig på brysterne. Vi lagde os ned og glemte helt tiden, mens vi lå der og snavede. Han begyndte langsomt at tage sin hånd op under min nederdel, og jeg begyndte virkelig at stønne, for det var så dejligt…

Læs også: Gode råd til at kæle med kæresten

Jeg tror, at jeg var væk et lille stykke tid, for lige pludselig sagde min kæreste, at det ikke var vores tur mere. Jeg skyndte mig at tage min bluse på, og vi styrtede ud. Da det så småt blev mørkt, tog vi bussen tilbage til ham, og så kan I nok regne ud, hvad der skete…

Herunder kan du læse myter og fakta om den første gang!

Myterogfaktaomdenførstegang

Hvis du er en pige, som har penetrationssex med en fyr uden kondom, kan du godt blive gravid først gang, du har sex.
For nogle piger kan første gang være lidt ubehagelig, og du kan også komme til at bløde en lille smule.
Det er ikke sikkert, at du får en orgasme den første gang, fordi det er ikke hver gang, du har sex, at det kan lykkes at få orgasme.
Det er ikke sikkert, at din første gang bliver præcis, som du har drømt om og set i fjernsynet. Men det er også helt okay!
Kønssygdommene bliver ikke væk, fordi det er din første gang. Det er derfor vigtigt at bruge prævention.
Selv om jeres første gang sammen ikke var den største succes, betyder det ikke, at I skal slå op. Den næste gang kan være god!

Læs mere om