Hvis du får en rigtig sød fyr på besøg hjemme hos dig, så er det altså rart lige at være lidt forberedt. Man kommer nemlig hurtigere til at kramme eller kysse hinanden, når stemningen og omgivelserne er helt perfekte. Læs her, om dit værelse gør dig scoreklar:

Læs også: 6 beskeder, der ødelægger din flirt 

I skal sidde godt

Tjek først, om der er et sted på dit værelse, hvor I kan sidde behageligt. Hvis I skal sidde på din seng, kan du lægge en masse puder, så den fremstår lidt mere som en sofa.

Lad tonerne forføre jer

Man kan ikke komme udenom, at musik skaber en nice stemning. Vælg dine yndlingssange og måske særligt de lidt mere rolige af dem, så I stadig kan snakke og høre hinanden. Lav så en playliste, som du kan bruge, når nu dit crush kommer og besøger dig. Hvis du ikke helt ved, hvilke sange, du skal vælge, så tjek forskellige score-playlister ud på nettet.

Lyset har stor betydning

Musikken er vigtig – men det er lyset også! For at skabe den perfekte stemning, så sørg for at dæmpe belysningen en smule. Måske kan du nøjes med at have en lille lampe tændt ovre i hjørnet, en lyskæde og nogle stearinlys. Husk dog at slukke dem, når I går fra værelset!

Giv dine forældre besked

Når dit crush kommer, så er det altså en meget god idé lige at sige det til dine forældre. Situationen kan nemlig hurtig blive en anelse akavet, hvis din far kommer syngende ind og får et chok, fordi han ikke havde forventet, du havde gæster.

Læs også: Hjælp! jeg tør ikke snakke med mit crush 

Duften skal være behagelig

Der dufter garanteret allerede helt fint på dit værelse, men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, når dit crush kommer, så kan du tænde et duftlys, så der appelleres til alle jeres sanser. Prøv et med en frisk duft, da de søde godt kan blive lidt for tunge – roser og kokos kan godt blive lidt for meget for de fleste fyre …

Hav nogle spændende ting liggende fremme

Hvis du er bange for, at der skal blive pinlig tavshed, så kan du have nogle ting liggende fremme, som I kan snakke om. Det kan være noget grineren, som du har købt på en ferie, en ny teen-bog eller nogle billetter til en koncert. Så kan du altid hive dem frem og sige: ”Hey, jeg skal høre Rihanna til næste år, hvornår var du til koncert sidste år?”, hvis stemningen bliver akavet.

Tjek lige de her 10 nusse-tricks ud ...

10 nussetricks du SKAL kende