Krop & Sind

Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

Af Oliver Kokholm Ungermann 24. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du, det er svært at snakke med ham den søde? Det er der slet ikke noget at sige til! Få gode råd her til, hvordan du gør.

Åh, hvor er det bare hårdt, når man virkelig har lyst til at gå hen og snakke med sit crush, men slet ikke kan finde modet til det. Men det behøver ikke være så svært! Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan det bliver lidt lettere for dig at snakke med ham den søde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Byg din selvtillid op
Det er bare så svært at finde modet til at snakke med sit crush, når man ikke føler sig særlig selvsikker. Husk derfor at tage det tøj på, du føler dig bedst tilpas i, så du i hvert fald ikke har den bekymring i tankerne. Husk også, at alle de små ting, du selv er opmærksom på, ikke nødvendigvis er noget, han lægger mærke til. Bare det, at der kommer en sød pige over og snakker med ham, vil gøre ham glad og interesseret i dig.

Kør ikke dig selv op
Man kan hurtigt miste pusten og blive lidt stresset, inden man forsøger at starte en samtale med ham den søde. Træk vejret dybt ned i lungerne og husk på, at det bare er en dreng, du skal snakke med, og han er sikkert lige så usikker på situationen, som du selv er. Tænk ikke for meget over, hvad du vil sige igennem hele samtalen, men lad dig rive med og vær dig selv - og husk at smile!

Læs også: Scor drømmefyren i 2014

Frygt ikke reaktionen
Øv, det er så nemt at blive nervøs for reaktionen, når man forsøger at snakke med ham eller flirte lidt. Men husk, at hvis han er den rette for dig, vil han ikke kunne finde på at gøre grin med dig eller sige noget tarveligt. Selvom det sagtens kan være akavet mellem to, der passer rigtig godt sammen, skal I bare igennem den fase, og hvis du er vild med ham, er det det hele værd.

Spørg en veninde
Hvis du har en veninde, der har en kæreste eller er god til at snakke med drenge, kan du prøve at spørge hende til råds. Det er så hyggeligt at dele gode scoretips mellem veninder, og måske har hun et rigtig godt råd, du kan bruge.
Du kan også spørge hende, om hun vil hjælpe dig med at få ham til at tænke på dig. Hun kan fortælle søde og sjove ting om dig, når de snakker sammen, og det samme kan du gøre for hende.

Læs også: Hjælp! Mit crush svarer ikke

Fang ham alene
Er du bange for, at det bliver vildt pinligt at snakke med ham, mens hans venner står ved siden af? Det er der ikke noget at sige til! Du kan prøve at finde et øjeblik, hvor han står lidt alene, og så kan du forsøge at starte samtalen der. Hvis du hellere vil have, at det er ham, der skal tage det første skridt, kan du stå og smile lidt sødt til ham igennem rummet og forsøge at få øjenkontakt. Måske bliver han så fanget af dit blik og smil, at han kommer over til dig og snakker.

Start på nettet
Hvis det er for svært at finde mod til at snakke med ham ansigt til ansigt, kan du starte med at kontakte ham over nettet. Skriv til ham på SMS eller facebook og snak om nogle sjove episoder, I begge har oplevet, og spørg ind til hans interesser.

Hvad er jeres bedste råd til at turde snakke med sit crush?

MestLæste