Krop & Sind

Scor drømmefyren i 2014

Af Stine Nielsen 13. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal 2014 være året, hvor du scorer ham den søde, som hele tiden dukker op i dine drømme? Så tjek lige de her tips!

Det kræver en stor portion mod at score en sød fyr, for der er altid en risiko for, at han afviser. Men hvis du ikke kaster dig ud i det, scorer du ham i hvert fald ikke, så beslut dig for, at 2014 er året, hvor du tør at sætte dit hjerte på spil, og scorer ham den søde. Vi giver dig et par tips til hele året her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Januar: Start med at kigge dig omkring efter en sød fyr, som du gerne vil score. Det er vigtigt, at du udser dig en dreng, som virkelig giver dig kriller i maven! Hvis der ikke er nogen i din klasse, som er særligt interessante, kan du prøve at kigge i klubben, til sport, til præst, ved skaterbanen eller blandt dine veninders venner.

Februar: Udnyt Valentines-måneden til at gøre dit crush opmærksom på, at du er interesseret i ham. Det kræver lidt mod, men du kan godt! Du kan for eksempel tilføje ham som facebook-ven, give ham et Valentineskort eller invitere ham i biografen.

Læs også: 10 idéer til Valentines Dag

Marts: Fasthold hans opmærksomhed ved at sende søde blikke og smil, når du ser ham. Se, om han fanger dine signaler, og prøv om du kan få ham med på en ny date.

April: Gå en tur i solskinnet med dit crush og udnyt foråret - der er altid flere amoriner i luften, når det er forår, så det er det perfekte tidspunkt at begynde en forelskelse på! I kan for eksempel gå en tur i parken, stå på rulleskøjter eller cykle en tur sammen.

Maj: Er han stadig ikke helt hooked? I maj er vejret endnu bedre, så se om du ikke kan rende ind i ham i parken, i skolegården eller måske til et 1. maj-arrangement? Prøv at starte nogle samtaler ved at spørge ind til hans interesser, venner og familie.

Juni: Så er det sommer, og dit crush vil sikkert lige så gerne en tur på stranden, som du vil! Foreslå en tur, hvor I er flere, der tager af sted. På den måde virker det mere afslappet, og du kan falde i snak med ham den søde på en naturlig måde.

Læs også: Sådan scorer du på stranden

Juli: Hold kontakten med din flirt i sommerferien ved at chatte med ham på facebook, og kommentér et par af hans feriebilleder. Måske savner han dig lige så meget, som du savner ham?

August: I det nye skoleår gælder det om at starte på en frisk - hvis dit crush ikke har vist dig interesse endnu, er det bare med at komme videre og måske udse dig en anden. Hvis han dog stadig virker interesseret, er det med at klø på - spørg, om han vil med hjem til dig og se film!

September: Se, om du kan få gang i en sms-flirt eller chat med ham. Du kan også spørge, om han vil være med til at Skype sammen.

Læs også: Sådan flirter du på sms

Oktober: Det er på tide, at I tager ud og spiser en fin, romantisk middag på en restaurant. Måske med "Lady og Vagabonden"-tema? Afslut aftenen med jeres allerførste kys!

November: Prøv at holde ham i hånden, når I går ved siden af hinanden, og kys ham, når I siger farvel. Hvis han er med på det, er I altså snart ved at være der …

December: Giv ham den søde et kæmpe kys under misteltenen og spørg, om I ikke skal være kærester - hvis du ikke har gjort det tidligere på året, så er det nu eller aldrig! Gør forholdet officielt på facebook, sæt hans billede ind som baggrund på din mobil og nyd, at han er DIN!