Krop & Sind

6 beskeder, der ødelægger din flirt

Af Stine Kærsgaard 20. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, vi kan lige så godt være ærlige. Du skal IKKE sende den her slags beskeder, hvis du gerne vil blive ved med at holde flirten kørende med ham den søde!

Uh, der er ikke noget mere nervepirrende end at skrive sammen med sin nye flirt. Sommerfuglene flyver rundt i maven, og man er bare ved at dø af spænding, når en ny sms tikker ind.

læs også: Første sms til crush: det skriver du!

Måske er du også lidt bange for at komme til at skrive noget, som kan skræmme ham fuldstændig væk. Men bare rolig, hvis han har et godt øje til dig, skal der sikkert en del til! – og det er kun, hvis du er så uheldig at komme til at skrive nogle ting i retningen af det, som vi har samlet nedenfor i galleriet, at du måske kan ødelægge flirten.

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms

Tjek her, hvilke slags beskeder du IKKE skal sende til din flirt, hvis du gerne vil blive ved med at skrive med ham:

6beskeder,derødelæggerdinflirt

Vi ved alle, hvor megairriterende det er, når vores flirt ikke svarer tilbage på vores beskeder, og vi bliver jo helt bange for, at det er fordi, at han ikke har modtaget dem. Det er helt okay at smide en besked på Messenger-appen og lige skrive, at du har sendt en sms, hvis du har ventet på svar i virkelig lang tid. Men begynder du efter en time at sende ”haloooo”-beskeder er chancen for, at han stikker af, ret stor, for hvem gider at blive helt stresset, når de skriver sammen med en flirt, fordi vedkommende er vanvittigt utålmodig? Så vær tålmodig – i hvert fald lige i begyndelsen!
Det er fedt, at du har god plads i kalenderen, når du nu har mødt en sød fyr. Meeeen du behøver altså ikke få det til at se ud som om, at du er klar til at smide alt, hvad du har i hænderne for ham hele tiden. Det er lidt mere nice at se en person, som selv har et liv og nogle interesser, end en, som bare altid står klar. Så selv om du er smaskforelsket, så husk dit eget liv!
Det er fair nok at være venner med sin ekskæreste, men du behøver ikke at smide informationen henslængt i en sms, når du skriver sammen med din nye flirt. Han vil blive forvirret, og det kan gøre, at han hurtigt bakker ud. Hvis I bliver ved med at ses, er det bedre at tage snakken ansigt til ansigt, hvor du kan spørge ham om, hvordan han har det med det.
Noget af det værste, du kan gøre, er, at begynde at diskutere med din flirt over sms. For ofte lyder ting meget værre og mere surt, end hvad der ellers var meningen, og du kan derfor komme til at skræmme ham helt væk. Hvis du har noget, du gerne vil diskutere eller have svar på, så snak med ham face-to-face i stedet.
Yikes! Hvis der er noget, fyre slet ikke kan magte, så er det, når deres gamle flirts bliver veninder med den nye flirt. For alle ved jo godt, hvor meget piger snakker ... om ALT! Så hvis du er blevet gode veninder med hende, skal du selvfølgelig ikke droppe hende på grund af en ham, men det er en ret dum idé at give udtryk for, at I er bedste veninder og deler ALT over for din flirt.
Med tiden er det okay at stille krav til hinanden, men er flirten spritny, er tålmodighed altså vigtigt – også selv om du inde i dit eget hovedet allerede vildt godt kan se for dig, hvor perfekt et par I er sammen! Er du alt for ivrig i starten, kan du nemlig skræmme ham væk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste