hvad skriver man i første besked
kærlighed

Første besked til crush: Det skriver du!

Af Stine Kærsgaard 8. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du mødt en sød fyr, men er du lidt fortvivlet over, hvad du skal skrive til ham? Få hjælp her!

Har du set eller mødt en sød fyr, som du gerne vil skrive - men aner du ikke, hvad du skal skrive?

Den første besked til dit crush afhænger selvfølgelig fuldstændig af, hvordan du har mødt ham, og hvor meget I har snakket sammen.

Læs også: Sådan flirter du på sms

Har I snakket meget sammen, kan du eksempelvis tage udgangspunkt i de ting, I har talt om og skrive det i den første besked. Men har du kun lige spottet ham til en fest eller på Instagram – og er du lidt usikker på, om han overhovedet ved, hvem du er, så er det selvfølgelig en lidt anden måde, du skal tage kontakt på og nogle andre ting du skal skrive i den første besked.

Det er dog dumt at gå gennem livet uden at tage nogle chancer ovehovedet – så hvorfor ikke bare skrive, hvis han ser rigtig sød ud?

Her er nogle bud på hvad man kan skrive i den første besked

  • Ååh, det er altså lidt grænseoverskridende at skulle skrive den første besked til sit crush, når man ikke engang er sikker på, at han ved, man eksisterer. Derfor vil du nok have mest held med først og fremmest at opsøge ham de steder, hvor han er og herefter prøve at få øjenkontakt eller måske endda flirte lidt. Hvis du alligevel kaster dig ud i at skrive, er det vigtigt, at du skriver, hvor du har set ham. Det er også en god idé lige at præsentere dig selv, være lidt ydmyg (ikke være for meget ”på”) og ellers bare skrive lige ud, at du synes, han ser ret sød ud… Hvem ved, måske har han også lagt mærke til dig.
  • Det her scenarie er altså også lidt grænseoverskridende, når det handler om at tage kontakt. Her gælder lidt de samme regler som i første scenarie med at præsentere sig selv og skrive i den første besked hvordan du har ”opdaget ham” på Facebook. I denne situation er det også en god idé at udnytte, at I har fælles bekendte. Hvis en af dine venner eller veninder kender ham, så gør dem eventuelt lige opmærksomme på, at du har skrevet en besked til ham, og bed dem om at lægge et godt ord ind for dig.

  • Er situationen, at du har set ham en enkelt gang eller to, hvor I har haft øjenkontakt, så kan den første besked du skriver tage i det, I lavede, da jeres øjne mødte hinanden. Var I for eksempel til en god koncert, kan du spørge, hvad han synes om musikken, eller var I til en fest, kan du spørge, om han havde en hyggelig aften. Selv om han godt er klar over, hvem du er, og hvad du hedder, skal du stadig tænke over at præsentere dig selv når du skriver den første besked, når I ikke har udvekslet et ord IRL.

  • Hvis du har snakket med dit crush, giver det supergod mening at skrive den første besked til ham– særligt, hvis I havde god kemi og flirtede. I sådan en situation kan det være en god ide at skrive ”tak for sidst”, og at du håber, I ses en anden gang. Hvis han er interesseret i at se dig igen, kan I eventuelt skrive lidt sammen og måske aftale at mødes på et tidspunkt…

  • Har i været til flere fester sammen, eller er han en af dine venners venner, som ofte er med, når I laver ting sammen hele vennegruppen, så kan du spørge, om han skal med næste gang, I skal noget i den første besked du skriver. Du kan også prøve at skrive i den første besked, om han kunne tænke sig at lave noget alene med dig en dag. På den måde viser du ham, at du måske er lidt interesseret…

  • Hvis I har kysset til en fest, så er det god stil at skrive ”Tak for sidst” og eventuelt høre, om han kom godt hjem. Du ved selvfølgelig ikke, om han lægger noget i kysset, men du finder kun ud af det, hvis du skriver og lige mærker efter, hvordan han reagerer på din besked. Er du bare fuldstændig vild med ham, er der heller ikke noget i vejen med at spørge, om han vil ses igen snart. I har trods alt kysset – og det må næsten betyde, at han synes, du er lidt sød…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Hvilken type fyr skal du score?

Få inspiration til, hvad du kan skrive i galleriet her:

Førstesmstilcrush:Detskriverdu!

Ååh, det er altså lidt grænseoverskridende at skulle skrive til sit crush, når man ikke engang er sikker på, at han ved, man eksisterer. Derfor vil du nok have mest held med først og fremmest at opsøge ham de steder, hvor han er og herefter prøve at få øjenkontakt eller måske endda flirte lidt. Hvis du alligevel kaster dig ud i at skrive, er det vigtigt, at du skriver, hvor du har set ham. Det er også en god idé lige at præsentere dig selv, være lidt ydmyg (ikke være for meget ”på”) og ellers bare skrive lige ud, at du synes, han ser ret sød ud… Hvem ved, måske har han også lagt mærke til dig.
Foto: Shutterstock
Det her scenarie er altså også lidt grænseoverskridende, når det handler om at tage kontakt. Her gælder lidt de samme regler som i første scenarie med at præsentere sig selv og skrive, hvordan du har ”opdaget ham” på Facebook. I denne situation er det også en god idé at udnytte, at I har fælles bekendte. Hvis en af dine venner eller veninder kender ham, så gør dem eventuelt lige opmærksomme på, at du skriver til ham, og bed dem om at lægge et godt ord ind for dig.
Foto: Shutterstock
Er situationen, at du har set ham en enkelt gang eller to, hvor I har haft øjenkontakt, så kan sms’en tage udgangspunkt i det, I lavede, da jeres øjne mødte hinanden. Var i for eksempel til en god koncert, kan du spørge, hvad han synes om musikken, eller var I til en fest, kan du spørge, om han havde en hyggelig aften. Selv om han godt er klar over, hvem du er, og hvad du hedder, skal du stadig tænke over at præsentere dig selv, når I ikke har udvekslet et ord IRL.
Foto: Shutterstock
Hvis du har snakket med dit crush, giver det supergod mening at skrive til ham– særligt, hvis I havde god kemi og flirtede. I sådan en situation kan det være en god ide at skrive ”tak for sidst”, og at du håber, I ses en anden gang. Hvis han er interesseret i at se dig igen, kan I eventuelt skrive lidt sammen og måske aftale at mødes på et tidspunkt…
Foto: Shutterstock
Har i været til flere fester sammen, eller er han en af dine venners venner, som ofte er med, når I laver ting sammen hele vennegruppen, så kan du spørge, om han skal med næste gang, I skal noget. Du kan også prøve at skrive, om han kunne tænke sig at lave noget alene med dig en dag. På den måde viser du ham, at du måske er lidt interesseret…
Foto: Shutterstock
Hvis I har kysset til en fest, så er det god stil at skrive ”Tak for sidst” og eventuelt høre, om han kom godt hjem. Du ved selvfølgelig ikke, om han lægger noget i kysset, men du finder kun ud af det, hvis du skriver og lige mærker efter, hvordan han reagerer på din besked. Er du bare fuldstændig vild med ham, er der heller ikke noget i vejen med at spørge, om han vil ses igen snart. I har trods alt kysset – og det må næsten betyde, at han synes, du er lidt sød…
Foto: Shutterstock

MestLæste