Det er en lille smule fjollet, men man kan jo bare ikke lade være med at få lidt sommerfugle i maven, når man får en notifikation om, at ens crush har liket ens billede.

Fjollet eller ej, så er det jo helt okay at blive glad, når man får et like fra den, man kan lide. Et like kan jo kun tolkes på en god måde.

Læs også: De her mad-billeder giver et like

Her er fem grunde til, at dit crush har givet dit billede et like:

Dit billede er nice
Den mest sandsynlige grund til, at dit crush har liket dit billede, er simpelthen bare, at dit billede er nice. Så hvad end det er en sød selfie, et hundebillede eller en solnedgang, så har du taget et billede, som, dit crush synes, er fedt. Og det er jo meget dejligt!

Dit crush vil have din opmærksomhed
Dit crush ved jo godt, at du får en notifikation, når dit billede får et like, så det kan jo være, at meningen med liket var, at du skulle lægge ekstra meget mærke til det.

Læs også: Hjælp! Jeg er afhængig af likes

I er venner
Der er lidt en uskreven regel om, at venner liker hinandens billeder på de sociale medier, ikke? Så hvis dig og dit crush er venner, er det ret oplagt, at du får et like, hvis du lægger et billede op.

Dit crush kedede sig…
… og spyttede likes ud på hele sit feed. Det har du stensikkert også selv gjort, så du ved, at det ikke betyder noget negativt.

Dit crush er vild med dig
Okay, det er måske lidt meget at analysere et like på den måde, men hvis dit crush liker hver eneste lille ting, du lægger op på de sociale medier, kan det godt være, at der er lidt flirt i luften. Nyd det – og giv dit crush et par likes tilbage!

I galleriet kan du læse nogle gode undskyldninger for at skrive til dit crush:

6 undskyldninger for at skrive til dit crush