Mad & opskrifter

Mad der giver mange likes på Instagram!

Af Stine Kærsgaard 2. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad for en slags mad skal du tage billeder af for at få ekstra mange likes? Vi har et bud, som du kan se i artiklen her.

Mad, der ser indbydende ud, har friske farver og bare får vores tænder til at løbe i vand, har det med at score ret mange likes på sociale medier – og måske særligt på Instagram, da appen giver dig mulighed for at justere på farve, filtre og skarphed, hvilket tit får billeder af mad til at se endnu flottere ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hjælp! Jeg er afhængig af likes

Måske har du selv erfaringer med, hvilke madvarer der giver de ekstra likes på Instagram? Så kan du jo tjekke vores liste og se, om du er enig! Og om vi mangler noget? Skriv dit bud i kommentarfeltet nederst!

Læs også: De her Instagram-filtre giver flest likes!

I galleriet herunder er vores bud på, hvad for noget mad der giver mange likes på Instagram.

MaddergivermangelikesInstagram!

Yay, slik på Instagram giver ALTID megamange likes, for hvem savler ikke helt vildt, når de ser skumfiduser, lakridser og vingummier? Slikbilleder høster likes, sådan er det bare!
Foto: Shutterstock
Vores øjne elsker farver, og hvad er mere farverigt end en flot smoothie? Smoothies scorer likes, fordi de er sunde og smukke.
Foto: Shutterstock
Det er lidt blevet en Instagram-kliché at poste et billede af sin morgenmad … men vi kan altså ikke komme udenom at croissanter, grapefrugt, friskpresset juice, æg og så videre bare giver maaaaaange likes.
Foto: Shutterstock
Flotte kager er imponerende – det er jo sande kunstværker! Derfor kan vi heller ikke nære os fra at give en flot kage et ”like” med på vejen. Skaberen af kagen fortjener simpelthen ros for indsatsen!
Foto: Shutterstock
Lad os bare sige det, som det er: Når vi ser en burger, får vi lyst til at spise den og særligt, hvis der er sprøde, lækre pommes med til. Mmh.
Foto: Shutterstock
Når folk har gjort sig umage med at lave lækker mad og poster det på deres Instagram-profil, får de ofte et ”like” med på vejen … Hvis det altså ser lækkert ud.
Foto: Shutterstock
Farverige Donuts har det også med at høste likes, og det er egentlig ikke så underligt – de er jo megaflotte!
Foto: Shutterstock
Frisk frugt ser bare SÅ indbydende ud, så når vi ser et billede af ananas, jordbær, vindruer og kiwier skåret ud i mundrette størrelser helt klar til at blive hapset, bliver vi glade, drømmer om sommer … OG giver billeder et ”like”!
Foto: Shutterstock

MestLæste