Har du opdaget, at der er nogle af pigerne i din klasse, der er begyndt at barbere deres ben? Så går du måske og overvejer, om du også skulle gøre det, og det må du også gerne.

Det er bare vigtigt, at du husker, at du ikke bare skal barbere dine ben, ”fordi alle andre gør det”. Faktisk er det slet ikke alle kvinder, der barberer deres ben.

Læs også: Jeg har aldrig | Talt alvorligt med min far

Men hvis du alligevel beslutter dig for at købe en ladyshaver og tage hårene af, er det ikke ensbetydende med, at dine ben bliver babybløde med det samme. Skraberen er nemlig ret hård mod huden på dine ben, så det er ret normalt, hvis du får røde knopper, eller huden svier, efter du har barberet dem.

Læs også: Jeg har aldrig | Været nogens crush

Lige her har vi samlet nogle af Vi Unge-læsernes bedste tips til at gøre benene superbløde efter barbering. Så kan du prøve dem af og finde det, der passer perfekt til dig.

- Efter jeg har barberet ben, skrubber jeg dem, og når jeg kommer ud af badet, tager jeg en tyk creme på. Jeg gør det ikke så tit, for mine ben tørrer ud, hvis jeg barberer dem for meget.

- Når jeg har barberet mine ben, bruger jeg en bodyscrub med kokos fra The Body Shop og bagefter en kokoscreme også fra The Body Shop.

- Kokosolie er det bedste. Jeg fik altid tørre ben efter barbering, men ikke mere, efter jeg er skiftet til kokosolie. Jeg bruger det både til at barbere med og til at smøre på bagefter.

- I stedet for at bruge barbercreme, så brug balsam. Det giver bløde ben og er billigt.

- Jeg bruger en god bodycreme fra Matas.

- Showerfoam, når man er i bad, er det bedste.

I galleriet får du meget mere at vide om kokosolie, som en af læserne anbefaler. Olien kan nemlig bruges til supermange ting! 

Kokosolie: Din nye skønhedsfavorit